in

Αρνείται να συνεργαστεί η 35χρονη – «Είναι διαταραγμένη προσωπικότητα» λέει ο Κεχαγιόγλου

Έχει να κοιμηθεί και να φάει τέσσερις μέρες, αρνείται να αποδεχτεί την κατάσταση

Στην ψυχολογία της συλληφθείσας για την επίθεση με βιτριόλι εστιάζει ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου. Η εκτίμησή του για «διαταραγμένη προσωπικότητα» και η άρνηση της να αποδεχθεί την πραγματικότητα.

Άρνηση αποδοχής της πραγματικότητας που καταγράφεται στη δικογραφία έχει η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Η φερόμενη ως δράστις της αποτρόπαιας επίθεσης, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής της Σάκη Κεχαγιόγλου, αρνείται να συνεργαστεί τόσο με τις αρχές όσο και μαζί του και βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση.

«Έχει να κοιμηθεί και να φάει τέσσερις μέρες. Αρνείται να αποδεχτεί την κατάσταση και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να βοηθήσω την εντολέα μου και την οικογένειά της η οποία μου ανέθεσε την υπεράσπισή της. Και τις πρώτες δύο μέρες η άρνηση θα μπορούσε να εξηγηθεί από το σοκ της συλλήψεως και της αλλαγής της καθημερινότητάς της όμως από εκεί και πέρα υπάρχει μια αποστροφή στην υπόθεση. Από την εμπειρία μου θεωρώ ότι πρόκειται για μια διαταραγμένη προσωπικότητα» είπε ο κ.Κεχαγιόγλου και ζήτησε την ψυχιατρική γνωμάτευση για την 35χρονη.

«Μπορεί μια κοπέλα με λευκό ποινικό μητρώο από μια συγκροτημένη οικογένεια, εργαζόμενη σε ένα δικηγορικό γραφείο να πάρει έτσι απλά καυστικό υγρό και να το πετάξει σε μια μακρινή της γνωστή;» αναρωτήθηκε ρητορικά λέγοντας πώς δεν ζητάει την ψυχιατρική εξέταση για λόγους ενδεχομένως μείωσης της ποινής αλλά για την αναζήτηση της αλήθειας.

Από την πλευρά του ο ένας εκ των συνηγόρων της 34χρονης Ιωάννας Νίκος Αλεξανδρής διακατέχεται από ψυχρή λογική αντιμετωπίσει την κατάσταση με ορθολογικό τρόπο με σκοπό «να πέσει στα μαλακά».

Μήνυση από 2 γυναίκες σε γυναικολόγο στην Καλλιθέα για σεξουαλική παρενόχληση – Συνελήφθη ο ιατρός

Ξεκινάει το Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων του Δήμου Καλλιθέας