in

Αυτοκτόνησε ο 33χρονος στην Καλλιθέα σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Σε αυτοκτονία αποδίδεται εν τέλει, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο θάνατος του 34χρονου ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός εντός της οικίας του με τραύμα στο κεφάλι, το απόγευμα της Πέμπτης στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία, κατά τη διάρκεια των ερευνών οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του νεκρού τρία περίστροφα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος ήταν διαζευγμένος και είχε αποκτήσει ένα παιδί από το γάμο του, με το οποίο όμως δεν είχε επικοινωνία.

Το θύμα έφερε θανάσιμο τραύμα στην πίσω δεξιά πλευρά του κεφαλιού από πυροβόλο όπλο και συγκεκριμένα περίστροφο, το οποίο, σύμφωνα με μια μαρτυρία, βρέθηκε δίπλα από τη σορό.

Τον 34χρονο αναζητούσε από το πρωί της Πέμπτης η μητέρα του. Τον εντόπισε φιλικό του πρόσωπο που τον αναζήτησε στην οικία του το απόγευμα. Όταν διαπίστωσε ότι το θύμα δεν του άνοιγε, ο φίλος του βγήκε από το κτίριο και με μια πτυσσόμενη μεταλλική σκάλα ανέβηκε μέχρι το ύψος του παραθύρου το οποίο βλέπει στον δρόμο, έσπασε το τζάμι του παραθύρου και μπήκε στο διαμέρισμα.

Φθάνοντας στο υπνοδωμάτιο αντίκρισε τον 34χρονο νεκρό επάνω στο κρεβάτι και δίπλα πεσμένο στην αριστερή πλευρά του νεκρού, το περίστροφο με το οποίο φέρεται να έδωσε τέρμα στη ζωή του, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές.

Νεκρός στην Καλλιθέα 33χρονος με μια σφαίρα στο κεφάλι

Πώς ο Δήμος Καλλιθέας δίνει «ζωή» σε αστέγους (vid)