in

Βροχή τα πρόστιμα σε Καλλιθέα και Πετράλωνα

Στην περιοχή των Πετραλώνων και της Καλλιθέας, επιβλήθηκαν πρόστιμα και στα πέντε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που ελέγχθηκαν

Χαλάρωση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό σε σημαντικό αριθμό εργαζομένων σε καταστήματα εστίασης διαπίστωσαν τις τελευταίες ημέρες οι έλεγχοι της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, με αποτέλεσμα την επιβολή τσουχτερών προστίμων, μεταξύ των οποίων και 15ήμερο λουκέτο σε μπαρ στο Παγκράτι.

Σε ελέγχους που διενήργησαν κλιμάκια της ΕΑΔ και της ΕΛΑΣ, σε 32 σημεία ενδιαφέροντος σε Αθήνα (Παγκράτι, Πετράλωνα), Καλλιθέα, το τριήμερο από την Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Ιουλίου, καταγράφηκαν παραβάσεις στα 14 εξ αυτών (ποσοστό 43,75%). Επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 15.550 ευρώ κυρίως για μη χρήση μάσκας από το προσωπικό εργασίας και για υπέρβαση της αναλογίας ατόμων ανά επιφάνεια στα ελεγχθέντα καταστήματα.

Στην περιοχή των Πετραλώνων και της Καλλιθέας, επιβλήθηκαν πρόστιμα και στα πέντε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που ελέγχθηκαν. Μόνο σε ένα εστιατόριο στα Πετράλωνα επιβλήθηκαν 13 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας από το προσωπικό εργασίας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τι έπιπλα να πάρω;;;

Λευκές ελιές μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια