in

Δήμος Καλλιθέας: «Η διοίκηση είναι υποχρεωμένη να λάβει όλα τα μέσα για να προστατεύσει τη δημόσια υγεία» – Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο

Μετά τις συνεχείς επαφές του Δήμου Καλλιθέας με το σωματείο των εργαζομένων για το θέμα της καθαριότητας στην πόλη, δεν βρέθηκε λύση με τις δυο πλευρές να ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον και τους δημότες πλέον να μην αντέχουν αυτή την άθλια και επικίνδυνη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, σήμερα ο δήμαρχός Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος συγκάλεσε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου:

«Παρά τις δεσμεύσεις της διοίκησης και τον συγκεκριμένο οδικό χάρτη που έχουμε δώσει για την ικανοποίηση των νομίμων και μόνο αιτημάτων των εργαζομένων, το σωματείο των εργαζομένων επανήλθε προβάλλοντας νέα μαξιμαλιστικά αιτήματα.

Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα συνεχίζονται για 10η ημέρα παρά τα προβλήματα που δημιουργούνται στη δημόσια υγεία. Η διοίκηση του Δήμου είναι υποχρεωμένη να λάβει όλα τα μέσα για να προστατεύσει τη δημόσια υγεία. Συγκαλούμε σήμερα, έκτακτο δημοτικό συμβούλιο αναμένοντας όλα τα μέρη να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».

Κώστας Ασκούνης: «Αποκλειστικά υπεύθυνος ο Δήμαρχος για την άθλια εικόνα της πόλης»

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πεντάωρη συνεδρίαση με αποτέλεσμα για την αποκομιδή των σκουπιδιών