in

Διαμαρτυρία Λαϊκής Επιτροπή Καλλιθέας Εφορία Καλλιθέας: «να σταματήσουν οι κατασχέσεις για χρέη…»

[dropcap]T[/dropcap]α σωματεία και οι φορείς που συσπειρώνονται στην Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας πραγματοποίησαν την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου αγωνιστική κινητοποίηση στην Εφορία Καλλιθέας. Συγκεντρώθηκαν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν το ξεσπίτωμα των οικογενειών τους και την λεηλασία των κόπων τους.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”καλλιθέα”]

Απαίτησαν προστασία της λαϊκής κατοικίας με νόμο, να σταματήσουν οι κατασχέσεις για χρέη στο δημόσιο, στις τράπεζες, στα ασφαλιστικά ταμεία, οι κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, καθώς μαγαζιών και εργαλείων δουλειάς ελεύθερων επαγγελματιών και εμπόρων.

«Οι μάσκες έπεσαν! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιώντας τις εντολές της ΕΕ και των μονοπωλίων παραχωρεί τα σπίτια μας στους τραπεζίτες. Είναι προκλητικοί και αδίστακτοι!Εφαρμόζοντας τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ελπίζουν με τον αιφνιδιασμό, να βάλουν χέρι και στην πρώτη κατοικία, χωρίς αντίσταση. Το κεφάλαιο το διευκολύνουν με νόμους να φοροδιαφεύγει, να πλουτίζει και να ζει παρασιτικά από την εκμετάλλευση της εργασίας μας. Η επίθεση της κυβέρνησης κλιμακώνεται στο σύνολο της ζωής μας, καταργώντας την σημαντικότερη και με αίμα κατάκτηση της εργατικής τάξης τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Έχουμε τη δύναμη, μπορούμε να περάσουμε στην αντεπίθεση! Υπερασπιζόμαστε το δίκιο μας, οργανωμένα και μαχητικά μέσα από τα σωματεία και τους φορείς μας. Να εκφράσουμε την οργή μας και να το καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο, ότι είμαστε αποφασισμένοι.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες και την νεολαία της πόλης μας να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, που πραγματοποιείται την πρώτη μέρα που ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Όλοι και όλες στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 21 Φλεβάρη 6,30 μμ στην Ομόνοια, και πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών. Κανείς μόνος στην επίθεση που δεχόμαστε!

Σωματεία και φορείς της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας:

– Παράρτημα Καλλιθέας Συνδικάτου Οικοδόμων.
– Σωματείο Εργαζομένων Forthnet.
– Παράρτημα Καλλιθέας Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.
– Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Καλλιθέας.
– Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Καλλιθέας.
– Επιτροπές Αγώνα Παντείου του Μ.Α.Σ.
– Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Καλλιθέας και γύρω δήμων.
– Παράρτημα Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Καλλιθέας.
– Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου Καλλιθέας.
– Σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας, μέλος της Ο.Γ.Ε.»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Συμπλοκές οπαδών Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στην Καλλιθέα

Επίσκεψη του Λάζαρου Λασκαρίδη στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» της Καλλιθέας