in

Επίθεση με βιτριόλι: «Η 35χρονη δεν απολογείται γιατί τα στοιχεία είναι συντριπτικά»

Την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Ελεώνα Θήβας

Για τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, μίλησε ο δικηγόρος της 34χρονης που νοσηλεύεται για πάνω από έναν μήνα.

Ο συνήγορος της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο MEGA για το πώς προχωράει η υπόθεση.

Σχολιάζοντας τη πιθανότητα η 35χρονη δράστις να δώσει συνέντευξη για την υπόθεση, ο δικηγόρος υπενθύμισε πως ακόμη δεν έχει απολογηθεί στον ανακριτή.

«Φαντάζομαι πρώτα θα απολογηθεί και μετά θα δώσει συνέντευξη. Περιμένουμε να δούμε αν θα απολογηθεί και τι θα πει» ανέφερε χαρακτηριστικά.Συντριπτικά στοιχεία εις βάρος της 

Ο ίδιος τόνισε πως η δράστις αρνείται να απολογηθεί επειδή τα στοιχεία που υπάρχουν εις βάρος της είναι συντριπτικά και μη αμφισβητούμενα.

«Θεωρώ ότι ο λόγος που δεν απολογείται είναι ότι τα στοιχεία είναι συντριπτικά εις βάρος της. Είναι δεδομένο ότι δράστις του εγκλήματος είναι η συγκεκριμένη γυναίκα, υπάρχουν πολλά στοιχεία».Αναφορικά με τη υγεία της 34χρονης, ο κ. Λύτρας επισήμανε πως αυτό είναι που προέχει, όπως και η εξέλιξη των χειρουργείων, ενώ τόνισε πως αποτελεί δικαίωση η σύλληψη της 35χρονης.

«Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η υγεία της. Γνωρίζει ότι θα έχει αρκετή ταλαιπωρία. Δικαίωση ήταν ότι η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να βρει τη γυναίκα που της έκανε αυτό το κακό. Υπάρχει μια ηθική ικανοποίηση ότι συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές».Από την πλευρά της, η 35χρονη κατηγορούμενη ετοιμάζεται για την πρώτη απολογία της, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει την οποιαδήποτε πληροφορία στις αστυνομικές αρχές, επικαλούμενη το δικαίωμα στη σιωπή.

Ταυτόχρονα, την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Ελεώνα Θήβας –  για επιχειρησιακούς λόγους.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Κοινοτική σύμβουλος Καλλιθέας βρήκε χρήματα και τα παρέδωσε στην αστυνομία!

Έξαλλος αντιδήμαρχος Καλλιθέας: «με βγάζει έξω από τα ρούχα μου, πως όλοι αυτοί οι ασυνείδητοι οδηγοί…»