in

Επίσκεψη βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα και συζήτηση με επαγγελματίες και πολίτες

Οι βουλευτές επισκέφτηκαν την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καλλιθέας, όπου και ευχαρίστησαν τους εργαζόμενους για την συνεισφορά τους στη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης.

Σήμερα 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Καλλιθέα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα, Νίκου Παππά και Θεανώς Φωτίου, συνοδευόμενοι από το συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας Λεωνίδα Μύαρη, τον δημοτικό σύμβουλο Θεόδωρο Παπαθανασόπουλο και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές επισκέφτηκαν την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καλλιθέας, όπου και ευχαρίστησαν τους εργαζόμενους για την συνεισφορά τους στη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος των εργαζομένων του σωματείου του Δήμου Καλλιθέας Ραφαήλ Μηλιώνης, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Κώστας Τσιβιλτίδης, ο γραμματέας Ανδρέας Θεολόγου και ο αντιδήμαρχος κ. Ευσταθίου. Από τους εργαζόμενους τέθηκε το αίτημα τους για παραμονή στα βαρέα και ανθυγιεινά, κάτι για το οποίο η σημερινή κυβέρνηση δεν δεσμεύεται, όπως και η χορήγηση του έκτακτου επιδόματος που καταβλήθηκε και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν τη λαϊκή αγορά επί της οδού Κέκροπος και αμέσως μετά, την υπηρεσία βοήθεια στο σπίτι του Δήμου Καλλιθέας, όπου και ευχαρίστησαν τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες για την τεράστια συνεισφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και ειδικότερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Από τους εργαζόμενους στο βοήθεια στο σπίτι τέθηκε το αίτημα τους για ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά, όπως και η χορήγηση του έκτακτου επιδόματος που δόθηκε και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων.

Ακόμα επισκέφθηκαν τη σκεπαστή αγορά της Καλλιθέας και εν συνεχεία επισκέφτηκαν το Δημαρχείο της πόλης όπου είχαν συνομιλία με τους εργαζόμενους. Ακολούθησε επίσκεψη σε μαγαζιά της Καλλιθέας και στην συνέχεια κατέληξαν στα δημοτικά ιατρεία, επισκέφτηκαν το κοινωνικό φαρμακείο και το κοινωνικό παντοπωλείο όπου συνομίλησαν με εργαζόμενους.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

«Έχω στο Λονδίνο μια… δουλειά»! Ιστορίες από το «Γουέμπλεϊ» του Παναθηναϊκού

Τα δύο λάθη της γυναίκας που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη