in

Επίσκεψη στις αστυνομικές υπηρεσίες Καλλιθέας από την Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη

Συναντήθηκε με τους Διοικητές των Τμημάτων, το προσωπικό και κατέγραψε τις επισημάνσεις τους

Την Καλλιθέα και συγκεκριμένα τις αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής επισκέφθηκε η Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, κα Ιωάννα Γκελεστάθη.

Συναντήθηκε με τον Διοικητή του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος κ. Ηλία Αλεξόπουλο, τον Διοικητή του Τμήματος της Τροχαίας, κ. Ευάγγελο Αρβάλη και τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας κ. Δημήτριο Τσιάκο, καθώς και με το υπόλοιπο στελεχειακό δυναμικό των τμημάτων.

Στις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, το κύριο θέμα ήταν η έλλειψη προσωπικού, πρόβλημα το οποίο δυστυχώς δεν εντοπίζεται μόνο στην Καλλιθέα αλλά σε όλη την Αττική.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει η επισήμανση των ιδιαίτερων γνωρισμάτων της Καλλιθέας και των νοτίων Προαστίων γενικότερα, στον τομέα της αστυνόμευσης. Πρόσφατα είναι άλλωστε τα περιστατικά με τις βίαιες συγκρούσεις στη Νέα Σμύρνη και τον σοβαρό τραυματισμό του Ειδικού Φρουρού από συγκεντρωμένους.

Με το πέρας των συναντήσεων, η Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύτηκε πως το σύνολο των παρατηρήσεων και επισημάνσεων των στελεχών θα μεταφερθεί από την ίδια προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ώστε να γίνουν όλες οι δυνατές ενέργειες για την επίλυση των προβλημάτων. Αυτό άλλωστε θα είναι προς το συμφέρον, κύρια, των πολιτών της περιοχής.

Η κα Γκελεστάθη συνεχάρη τους Διοικητές των Τμημάτων καθώς και όλο το στελεχειακό δυναμικό τους, για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και για την συχνά πέρα του υπηρεσιακού καθήκοντος αυτοθυσία που επιδεικνύουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
lawandorder.gr
ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ήττα για την Καλλιθέα στη Ρόδο

Αστυνομικός στη Ρωσία πυροβολεί εξ επαφής και σκοτώνει 19χρονο Αζέρο – Σκληρές εικόνες (vid)