in

Επικίνδυνη συμμορία ανηλίκων στα χέρια της Ασφάλειας Καλλιθέας – Λήστεψαν γιο δικαστικού

Μαχαίρια, εμπρηστικοί μηχανισμοί, κλοπές, ληστείες, επιθέσεις σε ανηλίκους και ενήλικες, οπαδική βία είναι μερικά μόνο από τα ευρήματα της Αστυνομίας για συμμορία ανηλίκων από την Καλλιθέα μέλη της οποίας είναι 16χρονοι, 15χρονοι καθώς και ένας 13χρονος.

Στις αρχές Μαϊου η συμμορία των ανηλίκων εντός συρμού τραμ με κατεύθυνση το Παλαιό Φάληρο πλησίασε παρέα εφήβων και με την απειλή σωματικής βίας αφαίρεσαν το κινητό ενός νεαρού από την παρέα.

Στη συνέχεια ανάγκασαν την παρεά των νεαρών να βγουν από το βαγόνι και η ανήλικη συμμορία συνέχισε προς Καλλιθέα.

Ο 14χρονος υιός κορυφαίου δικαστικού στον Πειραιά από τον οποίο αφαίρεσαν το κινητό, πήγε στην Αστυνομία, κατέθεσε όσα συνέβησαν και αναγνώρισε τους δράστες σε εικόνες από την εφαρμογή instagram.

Δοθέντος ότι ορισμένα μέλη της συμμορίας των ανηλίκων ζουν στην Καλλιθέα, το τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου ζήτησε την συνδρομή της Ασφάλειας Καλλιθέας για τον εντοπισμό τους.

Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλλιθέας οδήγησε στην ταυτοποίηση των δραστών και σε βάρος των 8 σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 6 ανήλικους ημεδαπούς, έναν ανήλικο Σύριο και δύο ανήλικους Αλβανούς, και ειδικότερα… όλο το ρεπορτάζ στο kallitheaonline.gr

Τρεις σταθμούς μετρό θα έχει η Καλλιθέα και θα καταλήγει στο Νιάρχος

Γυμναστικός Σύλλογος Καλλιθέα: «Αναστολή προπονήσεων τμήματος ενόργανης γυμναστικής»