in

Ευχαριστήρια επιστολή του Σύλλογου Καρδιτσιωτών Καλλιθέας «Ο Πλαστήρας»

Ευχαριστήρια επιστολή από τον Σύλλογο Καρδιτσιωτών Καλλιθέας «Ο Πλαστήρας» προς την «Υδρόγειος Ασφαλιστική», για την δωρεά υγειονομικού υλικού μετά από αίτημα του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας στον σύλλογο.

Η επιστολή του συλλόγου:

«Ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών Καλλιθέας «Ο Πλαστήρας» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την Διοίκηση της «Υδρόγειος Ασφαλιστική», τον Πρόεδρο, κ. Αναστάσιο Κασκαρέλη και τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Παύλο Κασκαρέλη, για την πολύτιμη προσφορά σημαντικού υγειονομικού υλικού προς το «Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας».

Ανταποκρινόμενη με αμεσότητα και ευαισθησία στο αίτημα του Νοσοκομείου, το οποίο της διαβιβάστηκε από τον Σύλλογό μας, η Διοίκηση της «Υδρόγειος Ασφαλιστική» προχώρησε τον Δεκέμβριο του 2020 στη δωρεά προς το Νοσοκομείο 1550 μασκών υψηλής προστασίας FPP2.

Με την κίνηση αυτή, η «Υδρόγειος Ασφαλιστική» αποδεικνύει για άλλη μια φορά το ανθρώπινο πρόσωπό της και την έμπρακτη συνεισφορά της στην κοινωνία, ειδικά μάλιστα προς τον ιατρικό και νοσηλευτικό κόσμο της χώρας και τις άοκνες προσπάθειές του για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Αδερφός 16χρονης που πέθανε από κορονοϊό: Ο παιδίατρος είπε ότι έχει φαρυγγίτιδα (vid)

Στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης