in

Κατήγγειλαν κλαμπ στην Καλλιθέα για ηχορύπανση και τους έστειλαν «μπράβους»

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει το star.gr για την υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού στην Αίγινα, με θύματα μία ηλικιωμένη ξενοδόχο και τον γιο της, τον Αύγουστο του 2021. Η αρχή της ιστορίας του ξυλοδαρμού -που ξετυλίχθηκε από τα Στελέχη της Δίωξης Εκβιαστών- φαίνεται να ξεκινά από την Καλλιθέα. Η ηλικιωμένη γυναίκα και ο γιος της έμεναν πάνω από γνωστό μπαρ της περιοχής και είχαν προστριβές με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Η υπόθεση σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα έχει ως εξής: Τα δύο θύματα της άγριας επίθεσης διέμεναν σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, πάνω από το μπαρ.

Tα δύο θύματα της επίθεσης όμως ενοχλούνταν από την ένταση της μουσικής και είχαν προχωρήσει σε καταγγελίες εις βάρος του ιδιοκτήτη για ηχορύπανση και για διατάραξη κοινής ησυχίας, με αποτέλεσμα να έχουν προστριβές μαζί του.

Τότε ο ιδιοκτήτης του μπαρ φέρεται να έδωσε εντολή σε τρεις «μπράβους» για την επίθεση σε μητέρα και γιο.

Οι τρεις φερόμενοι δράστες δεν τους έστησαν καρτέρι στην Καλλιθέα, αλλά στο ξενοδοχείο που διατηρεί η γυναίκα στην Αίγινα. Από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη η ηλικιωμένη γυναίκα όχι μόνο νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο αλλά κινδύνευσε και η ζωή της.

Η γυναίκα είναι γνωστή επιχειρηματίας στο νησί και έχει ασχοληθεί με τα κοινά.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
star.gr

Ημερίδα Δημοτικών Πινακοθηκών στον Δήμο Καλλιθέας

Ξεκινούν οι μελέτες για επέκταση του Μετρό στην Καλλιθέα – Αυτοί θα είναι οι σταθμοί