in

Κλέφτες ρημάζουν τα γκαράζ της Καλλιθέας αρπάζοντας ότι βρουν

Άγνωστοι μπήκαν στο υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας

Κόκκινο βαράνε οι κλοπές και οι ληστείες στην Καλλιθέα αλλά και σε ολόκληρη την Αθήνα με τους πολίτες να είναι σε απόγνωση καθώς δεν ξέρουν πια πως να προφυλαχθούν.

Καλλιθεάτισσα στις 18/10 καταγγέλλει με post της στο facebook, πως άγνωστοι μπήκαν στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει και έκλεψαν τρία καινούργια ποδήλατα των παιδιών της, το περιστατικό είχε επαναληφθεί στο παρελθόν όπου είχαν αφαιρέσει πέντε ποδήλατα.

Η καταγγέλλουσα έκανε την ανάρτηση όπως αναφέρει η ίδια, όχι για να βρεθούν τα κλοπιμαία αλλά για να προηδοποιήσει συμπολίτες μας να είναι πιο προσεχτικοί. Αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό στην γειτονιά (χαμηλά στη Δημοσθένους και μέχρι τέρμα της Λ. Κατσώνη) καθώς και άλλοι γείτονες ανέφεραν πως έχουν πέσει θύματα.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

«Πριν 2 ημέρες ή μάλλον νύχτες, μπήκαν στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας μας και έκλεψαν τα 3 καινούργια ποδήλατα των παιδιών μας (2η φορά σε 3 χρόνια, την προηγούμενη μας είχαν πάρει και τα 5 από το ανοιχτό γκαράζ).

Την ανάρτηση δεν την γράφω για να βρεθούν, δεν πρόκειται.

Την γράφω διότι μόλις το ανακαλύψαμε (Παρασκευή βράδυ) μάθαμε από τη γειτονιά ότι έχουν κλέψει σχεδόν κάθε πολυκατοικία στην ευρύτερη περιοχή, μπαίνουν νύχτα στα υπόγεια γκαράζ ακολουθώντας κάποιο όχημα που μπαίνει να παρκάρει ή βγαίνει από αυτό, ελέγχουν τι υπάρχει και επιστρέφουν ξανά άλλο βράδυ, τα παίρνουν και φεύγουν άνετοι. Παραβιάζουν γκαραζόπορτες σε άλλες περιπτώσεις, ανοίγουν με λοστούς κλπ. Είμαστε χαμηλά στη Δημοσθένους και μέχρι τέρμα την Λ. Κατσώνη, μιλήσαμε με τουλάχιστον 5 οικογένειες που τους συνέβη το ίδιο.

Όταν μπαίνετε στο γκαράζ σας, να κλείνετε αμέσως την πόρτα πίσω σας, μην περιμένετε το αυτόματο κλείσιμο. Ίσως βοηθήσει.

Δυστυχώς, είμαστε ανυπεράσπιστοι στην εγκληματικότητα (πριν αρχίσετε τα σχόλια περί αλλοδαπών με φανατισμό, να πω ότι λίγο παρακάτω από εμάς τον κλέφτη τον έπιασαν γιατί εγκλωβίστηκε μέσα στο γκαράζ και ήταν Έλληνας) και στις συμμορίες που αλωνίζουν στην περιοχή και εννοείται τα μέλη τους είναι όλων των εθνών».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πλήρης Προληπτικός Έλεγχος Οστεοπόρωσης από την Affidea

Πάει το μυαλό σας πως μπήκε το καρφί; (vid)