https://kallitheacity.com/wp-content/uploads/2018/05/pateras_kleomenis_aftodioikisi.jpg
in

Μάγισσες και σατανάδες στην Καλλιθέα!

[dropcap]O[/dropcap] «πατήρ Κλεομένης» για τους περισσότερους δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις, αλλά για αυτούς που δεν γνωρίζουν ας κάνουμε τις απαραίτητες συστάσεις, είναι που λέτε ένας γραφικός και συνάμα ενοχλητικός ρασοφόρος που γυρνάει ανά την Αθήνα αναθεματίζει και αφορίζει όποιον δεν είναι “ευυπόληπτος χριστιανός”.

Καταριέται ATM τραπεζών, ακυρωτικά μηχανήματα του μετρό, κεραίες κινητής τηλεφωνίας, φυσικά τις ίδιες τις συσκευές κινητών διότι είναι και αυτές του διαόλου, πρακτορεία ΟΠΑΠ γιατί και ο τζόγος είναι του σατανά! Μισεί τους Εβραίους γιατί είναι άπιστοι και κάνουν κουμάντο στον κόσμο και δεν θα μπορούσε να μην είναι ομοφοβικός… αυτά τα λίγα χαριτωμένα για τον «πατήρ Κλεομένη» της καρδιάς μας.

Αυτή τη φορά λοιπόν επισκέφθηκε την Καλλιθέα και τα έβαλε με ένα γραφείο μέντιουμ απέναντι από τους Αγίους Πάντες επί της Θησέως, για να φύγουν τα κακά πνεύματα έπρεπε να το σταυρώσει και το έκανε! Στον γυρισμό είπε να ρίξει και μία ματιά σε ένα χώρο καφεμαντείας, -ή κάτι τέτοιο- εκεί δεν παρέλειψε να επιπλήξει τις σατανιασμένες πελάτισσες για τα διαβολικά πράγματα που κάνουν.

Απολαύστε τον!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ανοίγει το Α21 στο Taxisnet για το επίδομα παιδιού 2018

Το συγκινητικό αντίο των Αρβύλα στον Χάρρυ Κλυνν: Χάσαμε την Ποντιάρα μας (vid)