in

Ποια είναι τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Σωματείου «Θησέας» – Δεν εκλέχτηκε η υποψήφια του Κώστα Ασκούνη

Αρνητικό ήταν για τον τέως δήμαρχο Κώστα Ασκούνη, το αποτέλεσμα των εκλογών του Σωματείου Θησέας του Δήμου Καλλιθέας, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Κι αυτό διότι η υποψήφια που υποστηρίχτηκε από εκείνον, ήταν η μόνη που δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Στον Θησέα, έχουν δικαίωμα ψήφου οι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρώην, πρόσωπα της πόλης που δραστηριοποιούνται σε εκπαιδευτικούς φορείς καθώς και γονείς των παιδιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα απεξάρτησης του Σωματείου.

Στις κάλπες πρώτευσε με 75 ψήφους η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Γιαννακού-Πάσχου κι ακολούθησαν με 68 ο Σάββας Παπαδόπουλος και με 63 ο Γιώργος Αδαμόπουλος, άπαντες της παράταξης του δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου, ενώ στην 4η θέση βρέθηκε, με 61, η Όλγα Μουτεσίδου της «Λαϊκής συσπείρωσης».

Την 5η θέση, με 59 ψήφους, κατέλαβε η Ειρήνη Τζιλίνη, στέλεχος της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» του υποψηφίου δημάρχου Λάζαρου Λασκαρίδη, την 6η, με 44, η συνεργάτιδα του επικεφαλής της παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά» Θόδωρου Ψαλιδόπουλου, Σταματίνα Μπετσάκου και 7η, με 40, ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Μαρώσης, ο οποίος προτάθηκε από τη Βάσω Μαργαρίτη, την επικεφαλής της παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», αλλά ψηφίστηκε κι από φίλους του κ. Ασκούνη.

Με 31 ψήφους, δεν εκλέχτηκε, η πρώην δημοτική σύμβουλος Αθηνά Εξάρχου.

Επίσης, μέλη της  Ελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου, αναδείχθηκαν, με 75 ψήφους η Μαρία Γαβαλά, με 68 ο Γιώργος Καρβούνης και με 42 η Νατάσα Αδαμοπούλου.

Την επόμενη μέρα, το νέο Δ.Σ., συγκροτήθηκε σε σώμα και επανεξέλεξε πρόεδρο την κα Γιαννακού-Πάσχου. 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Επική φάρσα Αρναούτογλου στον Γιώργο Μαυρίδη – Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με μποντιμπιλντερά (vid)

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η 21χρονη φοιτήτρια φεύγει με τον 19χρονο Αλβανό από το σπίτι της (vid)