in

Τριήμερο επαγγελματικού προσανατολισμού στους μαθητές, από το δήμο Καλλιθέας

Ένα πολύ σημαντικό ενημερωτικό τριήμερο για τους μαθητές, διοργανώνει ο δήμος Καλλιθέας.  Ο δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος επισημαίνει ότι η δράση είναι ένα σημαντικό εργαλείο ενημέρωσης για την μαθητιούσα νεολαία στον αγώνα τους να πάρουν μια απόφαση ζωής.

Σε ανακοίνωση του αναφέρει:

Παρουσιάζουμε στους μαθητές των σχολείων της πόλης μας, τις επιλογές των τμημάτων και των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων που θα έχουν στις Πανελλήνιες Εισαγωγικές Εξετάσεις. Επίσης θα δοθούν πληροφορίες για το νέο σύστημα των Πανελλήνιων εξετάσεων, τις επιλογές που έχουν στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου. Παράλληλα, ανακοινώνουμε τη δωρεάν παροχή Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε όποιον μαθητή το επιθυμεί και οδηγίες για τη διεξαγωγή του με παροχή κωδικού από τον Διευθυντή του εκάστοτε σχολείου.

Η εκδήλωση είναι μια ευκαιρία, όχι μόνο για τα παιδιά του λυκείου, αλλά και για τα παιδιά της Γ’ Γυμνασίου και τους γονείς τους, ώστε να ενημερωθούν και να λύσουν ενδεχόμενες απορίες τους.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας στο Δημαρχιακό Μέγαρο (Μαντζαγριωτάκη 76, 2ο Υπόγειο. Θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής παιδιών από όλη την Ελλάδα μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης, ο σύνδεσμος της οποίας θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα.

Δείτε αναλυτικά εδώ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Νέο τροχαίο με μοτοσικλετιστή στην Καλλιθέα – Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Κύπελλο Ελλάδας: Πήρε την πρόκριση η Καλλιθέα