in

❤️Αυτά τα Χριστούγεννα τα Mini STOP Kiosk συγκεντρώνουν χρήματα για το Σωματείο «Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»

Και αυτά τα Χριστούγεννα το Mini STOP Kiosk με την δική σας και πάλι πολύτιμη βοήθεια θα συγκεντρώσουν χρήματα, αυτή τη φορά για το Σωματείο «Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Σε κάθε ένα από τα 16 καταστήματα της αλυσίδας περιπτέρων και mini market/cafe Mini STOP Kiosk θα βρείτε κουμπαράδες για να μαζευτούν χρήματα για τις ανάγκες των παιδιών για το Σωματείο «Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Ευελπιστούμε πως φέτος θα πάμε ακόμα καλύτερα από πέρσι καθώς οι κουμπαράδες που είχαν στηθεί στα σημεία της επιχείρησης καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών συγκέντρωσαν 2.040€, οι δωρεές από φίλους και υποστηρικτές έφτασαν τα 2.820€ ενώ ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας των Mini STOP Kiosk κος. Νικολάου πρόσθεσε επιπλέον 2.140€ φτάνοντας έτσι τις 7.000€

«Η ζωή ενός και μόνο παιδιού αξίζει για να αγωνίζεσαι»

Το έργο του Συλλόγου «Ελπίδα»

το Σωματείο «Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» ιδρύθηκε το 1990 από μια ομάδα δυναμικών γυναικών με Πρόεδρο την Κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Από την ίδρυση της μέχρι σήμερα η Ελπίδα υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο νοσηλείας και στήριξης των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και των οικογενειών τους, ευαισθητοποιώντας ολόκληρο τον ελληνικό λαό, που ενστερνίζεται το όραμα της και γίνεται αρωγός στο έργο της.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

«Καλλιθέα, Πόλη Προσβάσιμη σε Όλους»

Πόντιοι ομογενείς στην Καλλιθέα: «Όχι στην οικονομική γενοκτονία»