in

Bafman: Ο ράπερ από την Καλλιθέα κάνει έκκληση – «Μου λείπει ένα χιλιάρικο για να γλιτώσω τη φυλακή»

[dropcap]O[/dropcap] ράπερ Bafman που είχε συλληφθεί στην Καλλιθέα για διακίνηση ναρκωτικών, απευθύνει έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους για να γλιτώσει τη φυλακή.

Με ένα story του στο Instagram ζητά από τους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές να τον βοηθήσουν να γλιτώσει τη φυλακή δίνοντας του…χρήματα! Συγκεκριμένα, αναφέρει στο story: «Παιδιά γύρω στο χιλιάρικο μου λείπει ακόμα και την γλυτώνω την φυλακή. Όποιος ενδιαφέρεται να σαππορτάρει. Και όχι δεν ντρέπομαι που ζητάω βοήθεια. Ντροπή θα είναι να είμαι στη φυλακή ενώ οι ρουφιάνοι είναι έξω. Έχασα όλα τα λεφτά μου με αυτήν την ιστορία και χρεώθηκα τόσα, αλλά έχω σκοπό να βγάλω τα διπλά και να δώσω με την ομάδα μου ντόπα ήχο. Γιατί το μόνο που σπρώχνουμε είναι η μουσική.»

Υπενθυμίζεται ότι ο ράπερ έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ όταν πάρθηκε η απόφαση, εκείνος ανέφερε σε δηλώσεις του «Εγώ είμαι ακτιβιστής κάνναβης. Ό,τι κάνω έχει να κάνει με ακτιβιστική δράση, με νόμιμα προϊόντα. Κάποια ψευδής πληροφορία δόθηκε για εμένα. Η αστυνομία ήρθε, έκανε τη δουλειά της, βρήκε μικροποσότητα κάνναβης που ήταν για προσωπική μου χρήση. Όλα τα άλλα ήταν νόμιμα. Θέλουν να σπιλώσουν το όνομά μου αντίπαλοι, ανταγωνιστές. Ξέρω ποιοι είναι». Και συμπλήρωσε πως «Δεν έχω πει σε κανέναν να κάνει χρήση ποτέ, δεν έχω παρακινήσει κανέναν ποτέ. Ίσα ίσα λέω στα παιδιά να μη δοκιμάζουν κάνναβη. Συνιστώ μόνο σε όσους έχουν προβλήματα υγείας να ψαχτούν για την κάνναβη και τις ιατρικές της χρήσεις. Τα όπλα ήταν ψεύτικα. Τα χρησιμοποιήσαμε παλιά σε κάποια βίντεο που ήμουν σκηνοθέτης».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Έπιασε το γιο της στον αέρα πριν πέσει από τον 4ο όροφο (vid)

Η γυναίκα που κατέγραψε τον άνδρα που αυνανιζόταν κοιτάζοντάς την, κινδυνεύει με μεγαλύτερο πρόστιμο