in

H Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου νέα αντιπρόεδρος της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου

Η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου-Πρέντζα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αναλαμβάνω, ως ομόφωνα εγκριθείσα από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, τα καθήκοντα αντιπροέδρου της δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καλλιθέας.

Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να μη λείψει τίποτα από τα γυμνάσια και τα λύκεια της πόλης μας, σε μια αγαστή συνεργασία με τους διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τα μαθητικά συμβούλια.

Από την πρώτη ημέρα των πανεπιστημιακών σπουδών μου, είμαι αφοσιωμένη στην έννοια «σχολείο». Βρίσκομαι στις αίθουσες ως εκπαιδευτικός δύο δεκαετίες, έχω ενεργή προσφορά στο γονεϊκό κίνημα μία δεκαετία ενώ τα τελευταία δύο και πλέον χρόνια, ως δημοτική σύμβουλος, αναδεικνύω τα θέματα αυτά.

Έχω τη διάθεση, την εμπειρία και τη σαφή γνώση του αντικειμένου που αναλαμβάνω.

Ευχαριστώ τον δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο και τον επικεφαλής της παράταξής μου «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», αντιδήμαρχο Πολιτισμού και ΚΕΠ Λάζαρο Λασκαρίδη, που με επέλεξαν γι’ αυτή τη θέση καθώς και το σύνολο των δημοτικών συμβούλων που ενέκριναν την τοποθέτησή μου.

Με την ανάληψη των καθηκόντων μου, άνοιξα τις διαδικασίες για τη διαδοχή μου στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, την οποία υπηρέτησα τα τέσσερα τελευταία χρόνια ως πρόεδρος και άλλο ενάμιση έτος ως γενική γραμματέας. Συγχαίρω και δημόσια τον νέο πρόεδρο Γιάννη Παπαργυρίου, η διοίκηση του οποίου απολαύει της πλήρους εμπιστοσύνης μου».

Τα τρία παράδοξα σημάδια που προειδοποιούν για πρόβλημα στην καρδιά

Βίντεο-ντοκουμέντο από το φονικό σε ψιλικατζίδικο στην Τούμπα: Η μάχη του υπαλλήλου με τον ληστή (vid)