in

Ο Σταύρος Σιόλας με τους ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ και η ταινία Julia Ist, με ελεύθερη είσοδο, στις αποψινές εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας

Με ελεύθερη είσοδο, στις 8.45 μ.μ.  στην πλατεία Τζιτζιφιών, ο δημοφιλής Σταύρος Σιόλας με τους ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ θα πραγματοποιήσουν ένα μουσικό ταξίδι για την πρώτη του μήνα

Δύο διαφορετικά πολιτιστικά γεγονότα και σε τρία διαφορετικά σημεία έχει προγραμματίσει για σήμερα Τετάρτη 1 Ιουνίου, ο Δήμος Καλλιθέας!

Με ελεύθερη είσοδο, στις 8.45 μ.μ.  στην πλατεία Τζιτζιφιών, ο δημοφιλής Σταύρος Σιόλας με τους ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ θα πραγματοποιήσουν ένα μουσικό ταξίδι για την πρώτη του μήνα.

Θ’ ακουστούν τραγούδια, όπως «Της Άρνης το νερό», «Διόδια», «Στα σύννεφα», «Γεροπλάτανο», «Χωρίς εσένα», «Ίσως», «Τίποτα δεν απέμεινε» αλλά και εμπνευσμένες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών όπως τα «Ανάθεμα τον αίτιο», «Μέτρησα», «Έπεφτε βαθιά σιωπή» και πολλά ακόμα.

Ένα τέταρτο αργότερα (9 μ.μ.) στο «Σινέ Θερινόν» (Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων) και στις 10.30 μ.μ. στο «Σινέ Τζιτζιφιές» (Ηρακλέους και Αχιλλέως) και στα δύο με ελεύθερη είσοδο, θα προβληθεί η ισπανική ταινία «Julia Ist», παραγωγής 2017.

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Η Χούλια αποφασίζει να πραγματοποιήσει το Erasmus της στο Βερολίνο. Θα αφήσει την πατρίδα της για πρώτη φορά, χωρίς πολύ σκέψη, για να ζήσει την περιπέτεια. Η πόλη, κρύα και γκρίζα, θα της δώσει ένα πιο παγωμένο καλωσόρισμα από το αναμενόμενο και αναγκάζεται να ζυγίσει την πραγματικότητα με τις προσδοκίες της: Η ζωή της φαίνεται να απέχει πολύ από εκείνη τη νέα ζωή που είχε φανταστεί στις αίθουσες διδασκαλίας του πανεπιστημίου Αρχιτεκτονικής της Βαρκελώνης.

Στις ράγες η επέκταση του Μετρό προς Γλυφάδα και Καλλιθέα

Βρέθηκε σορός γυναίκας στον Φλοίσβο