in

Για άλλη μια χρονιά τo χωριό του Άι Βασίλη στην Καλλιθέα – Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Για έναν ολόκληρο μήνα, ένα μεγάλο λούνα παρκ, πολλά ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια, διαδραστικές εκδηλώσεις, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών και συναυλίες!

Το Σάββατο 4/12/2021 και την Κυριακή 5/12/2021, ο Άγιος Βασίλης από 11 το πρωί έως 3 μετά το μεσηµέρι θα βρίσκεται στην Πλατεία Δαβάκη για να ενημερώνει τα παιδιά για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου και να φωτογραφηθεί μαζί τους

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα.

«Το μήνυμα των Χριστουγέννων είναι αγάπη για όλο τον κόσμο. Ας την μοιράσουμε επομένως, σε όλους, όπως μπορεί ο κάθε ένας µας ξεχωριστά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στον Δήµο Καλλιθέας, για άλλη µια χρονιά, µε αισιοδοξία, μεράκι, φαντασία και πολλή αγάπη, προετοιμάσαμε ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα µε λούνα παρκ, ψυχαγωγικά και επιμορφωτικά παιχνίδια, ταινίες, θέατρο, συναυλίες και άλλα, για όλες τις ηλικίες, για να γιορτάσουμε, τις άγιες ημέρες.

Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους να υποδεχθούμε όλοι μαζί το 2022 μέσα από αυτή την εορταστική ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε και ευχόμαστε ο καινούργιος χρόνος να φέρει σε όλους αγάπη, υγεία και ευτυχία.

Χρόνια Πολλά σε όλους!

Δημήτρης Κάρναβος
Δήµαρχος Καλλιθέας»

«Σε αυτή την εορταστική περίοδο, µε όλους µας να προερχόμαστε από δύο δύσκολους χειμώνες, ο Δήμος Καλλιθέας ανοίγει μια τεράστια αγκαλιά για μικρούς και μεγάλους, ώστε να αισθανθούμε ακόμα περισσότερο το πνεύμα των ημερών.

Ετοιμάσανε ένα πλούσιο πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, από εκείνα που έχουν καταστήσει τον Δήμο µας-πρωταγωνιστή στα αντίστοιχα δρώμενα.

Έχουμε πει ότι «σε αυτή την πόλη ο Πολιτισμός δεν σταματά ποτέ» κι αυτό το κάνουμε πράξη καθημερινά! Τις εκδηλώσεις αυτές –κι εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, όπως θέλουμε να πιστεύουμε- θα διαδεχθούν, στις αρχές του 2022 «Το Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα» (για 3η χρονιά), ένα μεγάλο αποκριάτικο πρόγραμμα και ιστορικά δρώμενα!

Λάζαρος Λασκαρίδης
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και ΚΕΠ»

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα.

Παιχνίδια στο χωριό του Άι Βασίλη
(Μαντζαγριωτάκη και Εσπερίδων)

Με χαμηλό εισιτήριο:

  • Καρουζέλ 21 θέσεων
  • Τρενάκι σε ράγες στολισμένο
  • Ανεξάρτητο τραμπολίνο 4 θέσεων
  • Τεχνητή τσουλήθρα 12 μέτρων
  • Φουσκωτός στίβος μάχης 24 μέτρων
  • Φουσκωτός στίβος μάχης 26 μέτρων
  • Φουσκωτό wipe out 20 μέτρων

ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό:

  • Πίστα ποδηλάτων 20×10
  • Φουσκωτό γήπεδο ποδοσφαίρου – μπάσκετ 9×16

Διευθύνσεις χώρων εκδηλώσεων:

Δημοτικό Θέατρο: Κρέμου 123 και Φιλαρέτου
Δημοτικός Κινηματογράφος Καλυψώ: Γρ. Λαμπράκη 9 και Καλυψούς

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 9570001, Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 – 15:00.

www.kallithea.gr

Σε όλους τους χώρους θα τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα βάσει των εκάστοτε αποφάσεων της πολιτείας:

Όλοι οι κλειστοί χώροι θα δέχονται µόνο πολίτες που έχουν εμβολιαστεί και µε τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Για τους άνω των 60 ετών εμβολιασµένους πολίτες υποχρεωτική θα είναι η τρίτη δόση µετά την παρέλευση του 7µήνου, από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

Για τους υπαίθριους χώρους εκδηλώσεων οι ενήλικες ανεμβολίαστοι πολίτες θα εισέρχονται µε αρνητικό PCR- RAPID test 48 ωρών.

Κατά την είσοδο των θεατών στους χώρους των εκδηλώσεων, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών καθώς και σχετικού πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας όπως αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης.

Η χρήση προστατευτικής µάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους , ενώ η προσέλευση ανήλικων 4 έως 17 ετών προϋποθέτει την επίδειξη υπεύθυνης δήλωσης των γονέων για τη διενέργεια self test.

Τα υγειονομικά μέτρα ενδέχεται να αλλάξουν, βάσει νέων υπουργικών αποφάσεων.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ληστεία σε περίπτερο στην Καλλιθέα επί της Δημοσθένους

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Χωριό του Άι Βασίλη