in

Η Καλλιθεάτισσα Εμμανουέλα Ιωακειμίδου συμμετέχει στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες!

[dropcap]H[/dropcap] Καλλιθεάτισα Εμμανουέλα ξεκίνησε στίβο, όταν ήταν 10 χρονών και συγκεκριμένα από αγωνίσματα ημιαντοχής στο στάδιο της Καλλιθέας, με πρώτο προπονητή και παντοτινό της φίλο Παναγιώτη Γεράκο, τον οποίο πάντα ευγνωμονεί γιατί αποτέλεσε την αρχή και το έναυσμα για την πορεία της στον χώρο.

Έπειτα από επιτυχίες σε μικρές κατηγορίες και σε αλτικά και ριπτικά αγωνίσματα, σειρά είχε το σύνθετο. Τα τελευταία χρόνια προπονείται με την έμπειρη προπονήτρια Δέσποινα Πακου στο ΟΑΚΑ.

Η Εμμανουέλα  έχει αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της!

Πένταθλο και Έπταθλο αντίστοιχα κλειστού και ανοιχτού στίβου.

2014: 1η κλειστό, 4η ανοιχτό, 5η ανοιχτό.
2016: 2η κλειστό, 4η ανοιχτό.
2017: 3η κλειστό, 4η ανοιχτό.

Ατομικά ρεκόρ: 3504, 4908 βαθμούς.

Παράλληλα, έχει λάβει μέρος και έχει διακριθεί σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα και στα ακόλουθα αγωνίσματα: ύψος, ακόντιο, 800μ., 100μ. με εμπόδια, 400μ. με εμπόδια, μήκος, ανώμαλο δρόμο, σκυτάλες 4χ100μ. και 4χ400μ.

Τέλος, έχει συμμετάσχει σε αγώνες με την Εθνική, στην κατηγορία των κορασίδων.

Η ίδια δηλώνει:

«Με διακατέχει η αγάπη για τον αθλητισμό, η αφοσίωση σε αυτήν, η παιδαγωγική μου προσέγγιση (η οποία προκύπτει και από την ιδιότητά μου, ως απόφοιτος ΤΕΦΑΑ) η αγωνιστικότητα μου. Είμαι από τις αθλήτριες που απολαμβάνω εξίσου τόσο τη διαδικασία της προπόνησης όσο και των αγώνων».

Σήμερα Σάββατο 07 και αύριο 08 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι 29οι Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες, στη Μύκονο. Για την Εμμανουέλα είναι οι πρώτοι αγώνες της χρονιάς. Θα αγωνισθεί στα αθλήματα «100 μέτρα με εμπόδια» στο «ακόντιο» καθώς και στα «4×100 μέτρα».

Οι αγώνες αυτοί είναι μια αθλητική γιορτή του Αιγαίου, με μεγάλη συμμετοχή από παιδιά και μια ευκαιρία για εμάς τους μεγαλύτερους να “ξεμουδιάσουν” από τη χειμερινή προετοιμασία τους…

Αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια της Εμμανουέλας στους 29ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες καθώς και σε κάθε άλλη της συμμετοχή της είναι η Pizza Bite οι οποίοι με πολλή χαρά ανακοίνωσαν την στήριξη τους!

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τι δήλωσαν!

«Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της υποστήριξης μας στην πορεία της πρωταθλήτριας στίβου Εμμανουέλας Ιωακειμίδου.

Όλα αυτά τα χρόνια η πορεία μας στηρίζεται κατά κύριο λόγο στο πάθος και την αγάπη μας σε αυτό που κάνουμε: Να προσφέρουμε ποιοτικές γευστικές επιλογές στους πελάτες μας. Όταν λοιπόν οι δρόμοι μας συναντώνται με ανθρώπους, με τους οποίους μοιραζόμαστε αυτό το κοινό όραμα για το αντικείμενό μας, φαίνεται φυσική κατάληξη να στηρίξουμε και το δικό τους εγχείρημα.

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η Εμμανουέλα είναι ένα τέτοιο χαρισματικό πλάσμα και η πορεία της στον χώρο του αθλητισμού το αποδεικνύει με σιγουριά!»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Βελτιωμένη η Καλλιθέα απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης

Εκκρεμούν 200.000 κατασχέσεις κατοικιών και αυτοκινήτων