in

Χειροπέδες στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στη σύντροφό του – Τα εντάλματα σε βάρος τους και ο τυχαίος έλεγχος της ΔΙΑΣ

Χειροπέδες στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στη σύντροφό του – Τα εντάλματα σε βάρος τους και ο τυχαίος έλεγχος της ΔΙΑΣ.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος υπενθυμίζεται πως επέστρεψε στην τηλεόραση σε δημοφιλές reality, μετά από μακρά περίοδο απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του παρουσιαστή εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για δυσφήμιση ενώ για τη γυναίκα ένταλμα σύλληψης για οικονομικές εκκρεμότητες.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είχε καταδικαστεί ερήμην του για δυσφήμιση. Αμφότεροι δεν είχαν εκτίσει ή εξοφλήσει οικονομικά τις ποινές που τους είχαν επιδικαστεί και εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης, τα οποία εκτελέστηκαν σήμερα.

Οπως έγινε γνωστό το βράδυ με εντολή εισαγγελέα, τόσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος όσο και η σύντροφός του αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου

Με το Big Brother συνδέθηκε φέτος η μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στο τηλεοπτικό προσκήνιο ύστερα από πολλά χρόνια, σε ένα προϊόν που όχι μόνο ξέρει καλά αλλά έχει ταυτιστεί, καθώς ήταν ο παρουσιαστής του πρώτου κύκλου του πριν από 20 χρόνια.

Με μια εξομολόγηση ψυχής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την εμπειρία του ως παρουσιαστής του “Big Brother” και αναφέρθηκε στην απουσία του από τα τηλεοπτικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, όταν η κουβέντα με τον Χάρη Βαρθακούρη έφτασε στον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο, που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα, δεν έκρυψε την συγκίνησή του.

Λονδίνο: Απίστευτο ξύλο σε σούπερ μάρκετ, πελάτης έστειλε στο νοσοκομείο εργαζόμενο (vid)

Κορονοϊός: Ποιες περιοχές της Αττικής «βράζουν» – Σήμερα οι ανακοινώσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας