in

Φρικιαστικές αποκαλύψεις στην υπόθεση της μικρής Μαρκέλλας: H 34χρονη είχε βιάσει και τη μητέρα της

Στο φως η αρρωστημένη δράση της 34χρονης ακόμα και σε βάρος της μητέρας της.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για την 34χρονη βασική κατηγορούμενη στην υπόθεσης απαγωγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη τον Ιούνιο του περασμένου έτους, καθώς το άτυχο κοριτσάκι απήχθη και κακοποιήθηκε σεξουαλικά, αφού του χορηγήθηκαν ναρκωτικές ουσίες προκειμένου να καμφθούν οι αντιστάσεις του.

Στην ειδεχθή φύση της, έρχονται τώρα να προστεθούν ασύλληπτης νοσηρότητας φρικαλεότητες για την αρρωστημένη δράση της 34χρονης που φέρεται να απήγαγε τη μικρή και να ικανοποίησε πάνω της τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις της.

Σύμφωνα λοιπόν με το STAR, η κατηγορούμενη που βρίσκεται προφυλακισμένη στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα, επικαλούμενο τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος της, βίασε ακόμα και την ίδια της τη μητέρα, αφού πρώτα την ξυλοκόπησε.

Η άτυχη γυναίκα φέρεται μάλιστα να αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία για να ξεφύγει από τα «νύχια» της κόρης της, χωρίς όμως να αναφέρει λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που έζησε από ντροπή.

Την ίδια ώρα, η δικηγόρος της οικογένειας της Μαρκέλλας, Ανθούλα Ανάσογλου, κάνει λόγο για δική ορόσημο, όσον αφορά στα ελληνικά δεδομένα.

Κατηγορούμενη μαζί με την 34χρονη την οποία χαρακτηρίζει «αδίστακτο πρόσωπο που αναζητούσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στο Internet, σε σελίδες που φιλοξενούν εγκαταστάσεις ορφανοτροφείων και παιδικών κατασκηνώσεων», είναι και ένας άντρας, φερόμενος ως συνεργός της.

Η 34χρονη δεν δίστασε, όπως σημειώνει «να προχωρήσει σε αρπαγή ανηλίκου για να ικανοποιήσει τις ανήθικες ασχολίες της, να χορηγήσει ναρκωτικά στο ανήλικο κορίτσι για να κάμψει τις αντιστάσεις του», αλλά και «να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του ανηλίκου».

«Η κατηγορούμενη είχε αρχίσει τη σαδιστική της δράση καιρό πριν. Και ζούσε ανενόχλητη και συνέχιζε ανενόχλητη. Γιατί κανένας δεν την κατήγγειλε», πρόσθεσε.

Σχετικά, δε, με τον συνεργό της, αναφέρει ότι μαζί πειραματίζονταν για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους, ενώ ήξερε ότι η 34χρονη κρατάει όμηρο το ανήλικο κορίτσι, αλλά δεν ειδοποίησε ποτέ την αστυνομία.

«Η πολιτική αγωγή θα είναι εκεί παρούσα για να ακουστεί φωνή του παιδιού και μαζί οι φωνές πολλών παιδιών που δεν βρέθηκαν ποτέ», καταλήγει η κα Ανάσογλου.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
sputniknews.gr

Η Ευλαμπία Ρέβη βραβεύεται από τον ΠΣΑΤ για το ρεπορτάζ στη φωτιά της Βόρειας Εύβοιας

Και αυτά τα Χριστούγεννα τα mini STOP kiosk, συγκεντρώνουν χρήματα για το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας ❤️