in

Έκοψε τα γεννητικά του όργανα επειδή η κοπέλα του έκανε υποτιμητικά σχόλια για το μέγεθός τους

[dropcap]E[/dropcap]ναν ανατριχιαστικό τρόπο βρήκε Κινέζος φοιτητής ώστε να εκδικηθεί την κοπέλα του που δεν σταματούσε να επικρίνει το μέγεθος των γεννητικών του οργάνων.

Έτσι μετά από έναν ακόμη καυγά με το μέγεθος στο επίκεντρο της κουβέντας, ο νεαρός φοιτητής αποφάσισε να κόψει τους όρχεις του για να βάλει τέλος στο bullying που δεχόταν από τη σύντροφό του.

Μάλιστα, μετά την πράξη του άρχισε να περιφέρεται στο προαύλιο του πανεπιστημίου γεμάτος αίματα, προκαλώντας την έκπληξη των συμφοιτητών του, που απαθανάτισαν το περιστατικό.

Ο νεαρός φοιτητής μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί φρόντισαν το τραύμα που έφερε, ενώ όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο νεαρός δεν έκοψε εντελώς τα γεννητικά του όργανα, αλλά απλώς τα τραυμάτισε χρησιμοποιώντας κοφτερό αντικείμενο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο πανεπιστήμιο της πόλης Peizheng στην νοτιοανατολική Κίνα, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να παρουσιάζουν σε εκτενή ρεπορτάζ το απονενοημένο διάβημα τους φοιτητή αλλά και την αιτία της πράξης του.

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Λήστεψαν και μαχαίρωσαν δυο άτομα σε Καλλιθέα και Πλατεία Μαβίλη

Αυτά είναι τα ροζ βίντεο με την τρανσέξουαλ που «έκαψαν» τον Μητροπολίτη Ησύχιο (vid)