in

Αλκοολική μητέρα κάνει προκλητικό live streaming μπροστά στον γιο της που κλαίει (vid)

Αυτό το αγόρι προσπαθεί να κάνει τη μεθυσμένη μητέρα του να σταματήσει να κάνει ζωντανή μετάδοση σε μία ιστοσελίδα γνωριμιών

Μία μεθυσμένη γυναίκα έκανε προκλητικό live streaming σε μία ιστοσελίδα γνωριμιών, την ώρα που ο γιος της την παρακαλούσε με δάκρυα στα μάτια να σταματήσει και να μην εμφανίζεται μπροστά στον κόσμο σε τέτοια κατάσταση.

Ένα παιδί έχει ανάγκη από περιποίηση, φροντίδα, αγάπη και ένα ασφαλές περιβάλλον. Σε μια οικογένεια όπου υπάρχει το πρόβλημα του αλκοολισμού, αυτή η προσοχή συνήθως δεν υπάρχει.

Κάποιες φορές μάλιστα το παιδί βρίσκεται αντιμέτωπο με τραυματικές καταστάσεις και ψυχολογική πίεση, ή αναγκάζεται να «παίξει» το ίδιο τον ρόλο του γονέα.

Αυτό το αγόρι προσπαθεί να κάνει τη μεθυσμένη μητέρα του να σταματήσει να κάνει ζωντανή μετάδοση σε μία ιστοσελίδα γνωριμιών.

Η γυναίκα είχε αρχίσει το live streaming, επικοινωνώντας με χρήστες με προκλητική εμφάνιση και συμπεριφορά.

Ο γιος της, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του και να μην φανεί ευάλωτος, την παρακαλούσε να σταματήσει και να πάει να ξεκουραστεί, η ίδια όμως τον αγνοούσε.

Η αντίδραση του παιδιού και τα σχόλια των χρηστών δεν κατάφεραν να κάνουν τη γυναίκα να σταματήσει τη μετάδοση.

Αντιθέτως, όταν το αγόρι εγκατέλειψε την προσπάθεια και έφυγε από το δωμάτιο, η Ελβίρα Αμπράμοβα συνέχισε ανενόχλητη την προκλητική συμπεριφορά μπροστά στην κάμερα.

Η οικογένεια ήδη τράβηξε την προσοχή των αρμόδιων αρχών.Τα σωματικά και ψυχολογικά «σημάδια» που αφήνει ένας αλκοολικός γονέας στο παιδί του μπορεί να αποβούν μοιραία στη μετέπειτα ενήλικη ζωή του παιδιού.

Πηγή: sputniknews.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ξεσπά η Ιωάννα: «Θέλω να μου πει γιατί μου κατέστρεψε τη ζωή» (vid)

Ξεκαρδιστική «γκάφα» με ρεπόρτερ στην παραλία (vid)