in

Ξεσπά η Ιωάννα: «Θέλω να μου πει γιατί μου κατέστρεψε τη ζωή» (vid)

Η 34χρονη πρόσθεσε ότι δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλές από κανέναν και ότι δεν μπορούσε να σκεφθεί ποιος της το έκανε αυτό αφού δεν είχε προβλήματα με κανέναν

Δημοσίευμα για την επίθεση με βιτριόλι παρουσιάζει βρετανική ιστοσελίδα μεταφέροντας τα πρώτα λόγια της 34χρονης Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο.

«Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να μου πει είναι ο λόγος που μου κατέστρεψε όλη μου τη ζωή»: Με αυτά τα λόγια απάντησε, μέσω του δικηγόρου της, η 34χρονη Ιωάννα όταν ρωτήθηκε για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στην γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι.

Η άτυχη 34χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται ακόμη με βαριά τραύματα από την επίθεση με το καυστικό υγρό στην Καλλιθέα, περιέγραψε όσα συνέβησαν, μιλώντας μέσω του δικηγόρου της, στη βρετανική ιστοσελίδα «News Times Daily News».

Το άρθρο τιτλοφορείται «Μια επίθεση με οξύ που συγκλόνισε την Ελλάδα» και παρουσιάζει τα πρώτα λόγια της 34χρονης μέσα από το νοσοκομείο.

Στην ερώτηση για τα γεγονότα της μοιραίας εκείνης ημέρας του Μαΐου, η γυναίκα απάντησε ότι ενώ περίμενε το ασανσέρ για να πάει στο γραφείο της, μια γυναίκα με μάσκα, χωρίς να πει τίποτα, της πέταξε μία πολύ μεγάλη ποσότητα καυστικό υγρό. Το μόνο που ένιωθε, εκείνη τη στιγμή, ήταν ανυπόφορος πόνος και κάψιμο.

Η 34χρονη πρόσθεσε ότι δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλές από κανέναν και ότι δεν μπορούσε να σκεφθεί ποιος της το έκανε αυτό αφού δεν είχε προβλήματα με κανέναν.

Τι είπε για την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι

Ερωτηθείσα για την 35χρονη που συνελήφθη για την επίθεση, η γυναίκα διευκρίνισε ότι δεν είναι φίλη της, αλλά απλώς την είχε δει 5 ή 6 φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

«Απ’ όσα έχω μάθει, αυτή η γυναίκα πίστευε ότι έχει σχέση με κάποιον άνδρα ο οποίος μου έστειλε κάποια στιγμή αίτημα να γίνει φίλος μου στο Facebook και κάποια κοινότυπα μηνύματα» είπε.

Πρόσθεσε ότι τον άνδρα αυτόν δεν τον ξέρει και δεν τον είχε συναντήσει ποτέ.

Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας

Θοδωρής Ψαλιδόπουλος: «Ανάξια, η πολιτιστική πρόταση της διοίκησης»

Αλκοολική μητέρα κάνει προκλητικό live streaming μπροστά στον γιο της που κλαίει (vid)