in

Βρήκε στο κινητό του φίλου του βίντεο να βιάζει την 8χρονη κόρη του και τον σκότωσε – Ζητούν αθώωση

“Τσουνάμι” υποστήριξής του από την κοινή γνώμη απαιτεί την αθώωσή του

Ελεύθερος, εν μέσω ενός πρωτοφανούς κύματος υποστήριξης που απαιτεί να μην του απαγγελθούν κατηγορίες, αφέθηκε ένας Ρώσος, ο οποίος σκότωσε τον παιδεραστή φίλο του, όταν βρήκε στο κινητό του βίντεο να βιάζει την 8χρονη κόρη του.

Η αθώωση του 34χρονου Vyacheslav M., ο οποίος φέρεται να είδε τις αποκρουστικές εικόνες όταν τα έπινε με τον Oleg Sviridov (32 ετών), αποτελεί λαϊκή απαίτηση, καθώς η αποκάλυψη της υπόθεσης προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, ο Sviridov, μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, τράπηκε σε φυγή και κρύφτηκε, ωστόσο ο Vyacheslav τον εντόπισε και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Ο 34χρονος, ο οποίος πήρε τον νόμο στα χέρια του, συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή, ωστόσο πλέον έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό για δύο μήνες, εν αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας των Αρχών.

Σημειώνεται ότι οι ύποπτοι που προφυλακίζονται για δολοφονία στη Ρωσία, κατά κανόνα δεν αποφυλακίζονται, ωστόσο μετά το «τσουνάμι» υποστήριξής του δημοσίως, ακόμα και από διακεκριμένους δημοσιογράφους, έγινε μια εξαίρεση για τον Vyacheslav.

Όπως έγινε επίσης γνωστό από αστυνομικές πηγές, στο τηλέφωνο του διεστραμμένου φίλου του βρέθηκαν επίσης βίντεο που τον απαθανατίζουν να ικανοποιεί τις διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις του και σε άλλα κορίτσια, ηλικίας 6-11 ετών, στο χωριό Vintai, στη νοτιοδυτική Σαμάρα. Πολλά, δε, από αυτά έχουν τραβηχτεί ακόμα και πέντε χρόνια πριν.
Ένα μάλιστα από τα θύματα φέρεται να είναι και η κόρη της συντρόφου του από τον προηγούμενο γάμο της.
«Τον έβλεπαν συνεχώς με τα δύο κορίτσια, την κόρη της συντρόφου του και τη μεγαλύτερη κόρη του φίλου του στο χωριό. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό κανενός τι έκανε με τα παιδιά», ανέφερε μια γυναίκα, κάτοικος της περιοχής που γνώριζε τον Sviridov για περισσότερα από 15 χρόνια.
Το σώμα του εντοπίστηκε από την αστυνομία την περασμένη Πέμπτη (02/09), περισσότερο από μία εβδομάδα, αφότου ο Vyacheslav είδε το ειδεχθές βίντεο.
Ο 34χρονος κατήγγειλε τους βιασμούς στην τοπική αστυνομία, εξαπολύοντας παράλληλα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Κατάφερε τελικά να τον βρει πριν από τους αστυνομικούς, σκοτώνοντάς τον.
Στις Αρχές ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει, ενώ ο Sviridov «έπεσε πάνω στο μαχαίρι κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού τους» σε ένα δάσος κοντά στο χωριό.
«Δεν είναι δολοφόνος. Προστάτευσε την κόρη του και τα παιδιά μας επίσης», υποστήριξε χαρακτηριστικά ένας συντοπίτης του Vyacheslav.
«Όλοι οι γονείς τάσσονται υπέρ του δολοφόνου του παιδοκτόνου», πρόσθεσε από την πλευρά της μια γνωστή δημοσιογράφος, ενώ μια άλλη πρόσθεσε: «Αν το έγκλημα αποδεικνύεται με βίντεο, τότε κάνει λάθος ο πατέρας;. Οποιοσδήποτε συνηθισμένος γονιός, μητέρα ή πατέρας θα είχε σκοτώσει έναν τέτοιο παιδόφιλο επιτόπου».
Πολλοί υποστήριξαν επίσης πως πρέπει να θεσπιστεί η θανατική ποινή για τους παιδόφιλους, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχουν λιντσαρίσματα.
«Τέτοια ​​πλάσματα δεν έχουν θέση σε αυτόν τον κόσμο και η παιδοφιλία δεν μπορεί να θεραπευτεί. Οι δράστες βγαίνουν από τη φυλακή και αρχίζουν να βιάζουν ξανά παιδιά», ανέφεραν.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως η μητέρα του Sviridov ανέφερε ότι ο γιος της κρατούσε συχνά τα παιδιά του Vyacheslav, καθώς ήταν φίλοι καιρό.
«Δεν ξέρω πώς έγινε. Πρέπει να ήταν μεθυσμένος. Πιθανότατα ήταν μεθυσμένος. Άφηναν τα παιδιά τους συνέχεια μαζί του και αυτός επέστρεφε σπίτι με καλή διάθεση», ισχυρίστηκε.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
sputniknews.gr

Έβαλαν κάμερες στην Ποσειδώνος και μειώθηκαν στο μισό οι παραβιάσεις του κόκκινου

Εικόνες σοκ στην Τουρκία: Γυναίκα πηδά στο κενό για να ξεφύγει από τους απαγωγείς της (vid)