in

Δασκάλα έγινε αυτόπτης μάρτυρας σεξουαλικής κακοποίησης 7χρονης κατά τη διάρκεια τηλεκπαίδευσης (vid)

Δασκάλα ειδοποίησε την αστυνομία καθώς έγινε αυτόπτης μάρτυρας σεξουαλικής κακοποίησης 7χρονης μαθήτριάς της από τον 18χρονο ξάδελφό της, κατά τη διάρκεια τηλεκπαίδευσης.

Δασκάλα στο Σικάγο των ΗΠΑ ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς κατά τη διάρκεια τηλεκπαίδευσης, είδε επτάχρονη μαθήτριά της να πέφτει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν 18χρονο.

Ο νεαρός, που είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση για οπλοκατοχή, φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά τη μαθήτρια, που είναι ξαδέλφη του και ενώ η κάμερα ήταν ανοιχτή την περασμένη Πέμπτη.

Ο Κατρέλ Γουόλς συνελήφθη και κρατείται μετά την καταγγελία του δασκάλου.

Το κορίτσι συμμετείχε σε μάθημα εξ αποστάσεως μέσω της υπηρεσίας Google e-classrοοm και σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, βρισκόταν σε διάλειμμα από την τάξη.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος η δασκάλα είχε ζητήσει από τους μαθητές και τις μαθήτριές της να κλείσουν τα μικρόφωνα και τις κάμερές τους. Η επτάχρονη είχε κλείσει το μικρόφωνό της, αλλά όχι την κάμερα.

Μόλις η δασκάλα είδε τι συνέβαινε, ζήτησε από τους υπόλοιπους μαθητές να διακόψουν τη σύνδεση και επικοινώνησε με την αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Chicago Tribune» το θύμα είπε στους αστυνομικούς ότι ο νεαρός την είχε κακοποιήσει πολλές φορές μέσα σε έναν χρόνο και ότι την είχε χτυπήσει για να μην αποκαλύψει το «μυστικό» τους.

Σοκαριστικό βίντεο: Κοριτσάκι έπεσε από το μηχανάκι και ο πατέρας πήγε και την… κλότσησε με μανία (vid)

Μητέρα καταγγέλλει: «Δείτε τον απαίσιο πάτερ που χτύπησε το μωρό μου στη βάφτιση» (vid)