in

Πορνοστάρ πρωταγωνιστούν σε διαφήμιση για το ασφαλές σεξ (vid)

Το διαδικτυακό σποτ ξεκινά με μια μητέρα η οποία ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού της αντικρίζει τους δύο γνωστούς πορνοστάρ

Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας κυκλοφόρησε μια… ασυνήθιστη διαφημιστική εκστρατεία για την ασφάλεια στο σεξ σε μια προσπάθεια να παροτρύνει τους γονείς να μιλούν στα παιδιά τους για την πορνογραφία, στην οποία πρωταγωνιστούν δύο πορνοστάρ της χώρας.

Το βίντεο «Keep It Real Online – Pornography» μάλλον πετυχαίνει τον σκοπό του – να διαμηνύσει, δηλαδή, ότι τα παιδιά πρέπει να κατανοήσουν τη διαφορά μεταξύ του κόσμου της πορνογραφίας και των πραγματικών σχέσεων – καθώς αναμεταδόθηκε από πολλά ΜΜΕ και προκαλεί το ενδιαφέρον – και το γέλιο – τόσο των νεότερων, όσο και των ενηλίκων.

Το διαδικτυακό σποτ ξεκινά με μια μητέρα η οποία ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού της αντικρίζει τους δύο γνωστούς πορνοστάρ. «Είμαστε εδώ γιατί ο γιος σας μας ψάχνει στο διαδίκτυο για να μας παρακολουθεί», της λένε η Σου και ο Ντέρεκ.

Η μητέρα καλεί τον γιο της στην είσοδο καθώς το ζευγάρι συνεχίζει να εξηγεί στη μητέρα πως το παιδί τους… παρακολουθεί μέσα από κάθε διαθέσιμο μέσο.

«Παίζουμε κανονικά μόνο για ενήλικες, αλλά ο γιος σας είναι παιδί», λέει έπειτα η Σου στη μητέρα. Επομένως, «μπορεί να μην ξέρει πώς λειτουργούν οι πραγματικές σχέσεις. Δεν μιλάμε καν για συγκατάθεση, έτσι; Απλώς φτάνουμε στο σεξ».

Το παιδί εμφανίζεται και όταν βλέπει ποιος είναι στην πόρτα, ρίχνει το μπολ δημητριακών του, ωστόσο η μητέρα του παραμένει ήρεμη και απευθύνεται στον γιο της: «Εντάξει φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη διαφορά μεταξύ αυτών που βλέπετε στο διαδίκτυο και των πραγματικών σχέσεων. Δεν κρίνουμε!».

Η διαφήμιση τελειώνει με την επισήμανση πως πολλοί νεαροί χρησιμοποιούν την πορνογραφία για να μάθουν για το σεξ και ότι οι γονείς θα πρέπει να μιλούν στα παιδιά τους, να εξηγούν, να είναι κοντά τους.

«Είναι φυσιολογικό οι νέοι να είναι περίεργοι για το σεξ. Ο καλύτερος τρόπος για να τους υποστηρίξει είναι να έχουν ανοιχτές, ειλικρινείς συνομιλίες με τους γονείς για το τι μπορεί να δουν και πώς είναι διαφορετικό από το πραγματικό σεξ και τις σχέσεις», αναφέρει σχετικά ο ιστότοπος της κυβέρνησης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πολεμήστε τις θερμίδες στην εργασία σας… κι’ όμως γίνεται! Μικρές συμβουλές για να είστε σε φόρμα!

«Τον πόνο αυτών των ανθρώπων δεν τον έχω δει σε απώλεια ανθρώπινης ζωής» (vid)