in

Σάλος στην Τουρκία από την άγρια επίθεση καθηγητή με μπουνιές και σφαλιάρες σε μαθητή (vid)

Το άτυχο παιδί γλύτωσε από το μένος του καθηγητή χάρη στην παρέμβαση άλλης καθηγήτριας.

Θύελλα οργισμένων αντιδράσεων έχει πυροδοτήσει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, απαθανατίζοντας την «άγρια» επίθεση ενός καθηγητή σε μαθητή Δημοτικού στην Τουρκία.

Η κοινή γνώμη της γείτονος είναι για μία ακόμη φορά σοκαρισμένη από το περιστατικό σε γυμνάσιο στο Ορτάκιοϊ της Κωνσταντινούπολης με θύτη έναν καθηγητή μαθηματικών, ο οποίος επιτίθεται με πρωτοφανή σκαιότητα, χαστουκίζοντας και γρονθοκοπώντας με όλη του τη δύναμη τον ανυπεράσπιστο μαθητή.

Όπως φαίνεται μάλιστα στο βίντεο, το άτυχο αγόρι γλίτωσε από τα χειρότερα, καθώς κάποια στιγμή ο νταής καθηγητής τον πιάνει από τον λαιμό και αρχίζει να τον σφίγγει, χάρη στην επέμβαση μιας καθηγήτριας που άκουσε τις φωνές του.

Μετά τη δημοσιότητα που έλαβε το θέμα και τον σάλο που προκλήθηκε, ο καθηγητής παύθηκε από τα καθήκοντά του ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται δικαστική και διοικητική έρευνα σε βάρος του.

Το περιστατικό, όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, συνέβη στις 14 Δεκεμβρίου, ωστόσο μόλις χθες Τετάρτη (22/12) είδε το φως της δημοσιότητας.

Αυτά είναι τα μέτρα που ισχύουν από αύριο: Μάσκα παντού – Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ

Τουρκία: Άνδρας διαμαρτύρεται ότι η γειτόνισσα του τού έκλεψε ένα… δωμάτιο! (vid)