in

Άθλια Φάρσα: Έριξε μπλε μπογιά στο μπάνιο της κοπέλας του κι έφαγε άγριο «κράξιμο» (vid)

Ο YouTuber Κρίστεν Χάνμπι ανέβασε μια φάρσα που έκανε στην κοπέλα του τη Τζασμίν, ρίχνοντας μπλε μπογιά στη γεμάτη αφρόλουτρο μπανιέρα της. Αλλά οι συνδρομητές του μπλόγκερ δεν το βρήκαν καθόλου αστείο. Τουναντίον εξοργίστηκαν με το περιστατικό.

Το ανυποψίαστο κορίτσι ξεκίνησε να κάνει μπάνιο, αλλά όταν άρχισε να σκουπίζεται, ο μπλόγκερ άκουσε τις κραυγές της.

Στη συνέχεια η κοπέλα βγήκε εξοργισμένη από το μπάνιο, τυλιγμένη με μια πετσέτα. Και ήταν εντελώς μπλε από τον λαιμό και κάτω, σύμφωνα με το πρακτορείο RIA Novosti.

«Είσαι το πιο σατανικό Στρουμφ στον κόσμο» είπε ο Χάνμπι, γελώντας. Όμως οι subscribers του δημοφιλούς μπλόγκερ δεν είχαν καθόλου την ίδια άποψη, όταν είδαν το βίντεο στο Instagram.

Ένας χρήστης ανέβασε το βίντεο στη σελίδα του στο Twitter, δίνοντας έμφαση στο ότι δεν θεωρεί το όλο περιστατικό αστείο και πως η φάρσα του Χάνμπι θα μπορούσε να αποβεί ακόμη και μοιραία για το κορίτσι του.

«Κυριολεκτικά θα μπορούσε να τη σκοτώσει. Είναι απαράδεκτο μπογιά υφασμάτων να έρχεται σε επαφή με τα γεννητικά όργανα, τα μάτια ή το στόμα. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Χρειάζεται να δει γιατρό, καθώς μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία της» σχολίασε κάποιος χρήστης.

«Τι του έκανε; Τέτοια πράγματα γίνονται συνήθως για εκδίκηση σε κάτι, κανείς δεν κανονίζει τέτοιες φάρσες για το τίποτα» ρώτησε κάποιος άλλος στα σχόλια.

Βέβαια, υπήρχαν και ορισμένοι που τάχθηκαν με το πλευρό του φαρσέρ.

«Πιστεύω ότι κάποια από τα κορίτσια που καταδικάζουν το βίντεο θα γελούσαν εάν το ίδιο συνέβαινε στον τύπο» έγραψε κάποιος από τους σχολιαστές.

Πηγή: sputniknews.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Χορτοφάγοι εναντίον κρεατοφάγων: Δίδυμοι διεξάγουν διατροφικό πείραμα και συγκρίνουν τα αποτελέσματα (vid)

Συγκλονίζει η περιγραφή του 17χρονου στο Γαλάτσι: «Αν ξαναγίνει αυτό μπορεί να μείνω ανάπηρος» (vid)