in

Χαμός σε γάμο: Γαμπρός πρόβαλε σε βίντεο τη νύφη να τον απατάει με τον γαμπρό της – Ακολούθησε χάος!

Ο γάμος είναι η ομορφότερη στιγμή για κάθε ζευγάρι, σύμφωνα με τον θυμόσοφο λαό, ωστόσο δεν μπορεί να πει το ίδιο και ένας Κινέζος.

Ο γαμπρός, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα, λίγο πριν τον γάμο κατάλαβε πως η αρραβωνιαστικιά του τον απατούσε. Και όχι με κάποιον ξένο αλλά με τον σύζυγο της αδερφής της, η οποία μάλιστα είναι έξι μηνών έγκυος!

Ο δαιμόνιος (και απατημένος) γαμπρός, εγκατέστησε κρυφές κάμερες και δεν άργησε να δει την σύντροφο του να… περνάει καλά με τον γαμπρό της. Και κάπου εδώ ξεκινά η εκδίκηση.

Αφού δεν είπε τίποτα, την παντρεύτηκε και δεν είπε σε κανέναν τίποτα. Όλα κυλούσαν ομαλά και φτάνουμε στην δεξίωση.

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα, ακούστηκε από το μικρόφωνο μια φωνή να αναφέρει «Και τώρα ας δούμε εικόνες από το παρελθόν του ζευγαριού».

Δευτερόλεπτα αργότερα εικόνες από σκληρό πορνό εμφανίστηκαν μπροστά στους καλεσμένους και αμέσως το σοκ διαδέχτηκε ένα ακόμα μεγαλύτερο: Η νύφη ήταν πρωταγωνίστρια και ο σύζυγος της αδερφής της, παρτενέρ!

Για την ιστορία, η νύφη παραδέχτηκε τον δεσμό, προφανώς ο γαμπρός ζήτησε διαζύγιο και η τύχη του συζύγου της απατημένης αδερφής είναι άγνωστη.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τέλη κυκλοφορίας 2020: Δόθηκε παράταση – Δείτε μέχρι πότε

Φινλανδία: Η 34χρονη πρωθυπουργός θέλει 6ωρη εργασία τέσσερις φορές την εβδομάδα