in

Χαμός με το βίντεο της ρατσιστικής επίθεσης Κυπρίων κατά Ρωσίδας (vid)

Ένα σοκαριστικό βίντεο που έγινε viral τις τελευταίες ώρες καταγράφει μία ρατσιστική επίθεση κατά μίας γυναίκας από τη Ρωσία.

Το περιστατικό αυτό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λάρνακα σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ομάδα γυναικών επιτίθεται φραστικά  με βρισιές και απειλές σε γυναίκα από Ρωσία μπροστά μάλιστα από ανήλικο παιδί.

Η Ρωσίδα Σβετλάνα που δέχτηκε την επίθεση

Μάλιστα σε κάποια στιγμή, μια από τις κοπέλες επιχειρεί να χτυπήσει την γυναίκα που κινηματογραφεί το γεγονός, σύμφωνα με το politis-news.

Η αλλοδαπή γυναίκα ισχυρίζεται πως οι Κύπριες κτύπησαν ένα αυτοκίνητο, σε πάρκινγκ στη Λάρνακα, και πως αν δεν τους φώναζε να σταματήσουν θα έφευγαν από τη σκηνή. Ο καβγάς ξεκίνησε  όταν η γυναίκα από τη Ρωσία επιχείρησε να κινηματογραφήσει την ρατσιστική επίθεση.

Η Ρωσίδα που δέχθηκε την ρατσιστική επίθεση στην Κύπρο, ανέβασε το βίντεο βίντεο στο youtube και σε ομάδες κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας σάλο.

Πώς δικαιολογήθηκε η Κύπρια

Τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη χθες το βράδυ στο χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα δίνει η οδηγός του αυτοκινήτου.

Σε ανάρτησή της στο facebook, δικαιολογείται για τη ρατσιστική συμπεριφορά της, υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα από τη Ρωσία την εκβίασε με το ποσό των 100 ευρώ ώστε να μην πει κάτι για το χτυπημένο αυτοκίνητο. Ωστόσο στο δεκάλεπτο βίντεο δεν γίνεται καμία απολύτως αναφορά σε χρήματα και δεν υπάρχει κάτι που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της Κύπριας οδηγού.

Μάλιστα ισχυρίζεται ότι ο άντρας στον οποίο ανήκει το όχημα το οποίο χτύπησε η οδηγός, μίλησε ήδη μαζί της ενώ έχουν επιλύσει το πρόβλημα. Υποστηρίζει επίσης ότι έχουν γίνει φίλοι.

Η γυναίκα αναγκάστηκε στη συνέχεια να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της στο facebook.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Εσείς μπορείτε να λύσετε το γρίφο που έχει γίνει viral;

Το 3/3 η Καλλιθέα και κορυφή!