in

Ο Μανώλης Κωστάκης υπεύθυνος για την Παιδική Αγωγή και Άθληση στο Δήμο Καλλιθέας

[dropcap]Y[/dropcap]στερα από μια επιτυχημένη πορεία 5 ετών στο Δήμο Καλλιθέας και δύο διαδοχικές θητείες αρχικά ως αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος καθαριότητας & Τοπικής Ανάπτυξης για τα δυόμισι πρώτα χρόνια και αμέσως μετά από το 2017 έως το τέλος της προηγούμενης δημοτικής περιόδου ως αντιδήμαρχός Παιδείας και Πολιτισμού, ο Μανώλης Κωστάκης αναλαμβάνει ένα νέο νευραλγικό πόστο.

Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο εγκρίθηκε ομόφωνα η τοποθέτηση του ως προέδρου του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης μετά από πρόταση του Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου.

Ο ιδιαίτερα δραστήριος δημοτικός σύμβουλος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία τα έργα ανάπλασης του Παράκτιου μετώπου τοποθετούν την Καλλιθέα στο νέο χάρτη της Αθηναικής Ριβιέρας.

Ο ίδιος μιλώντας στο Protothema.gr επισημαίνει πως «Η Καλλιθέα του «Κ. Π. Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», του πολιτισμού, του Αθλητισμού, της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης είναι η πόλη που ζούμε και αγαπάμε. Το όραμα μας είναι να καταστεί η Καλλιθέα σημείο αναφοράς και επίσκεψης για όλη την Αττική με πρόσημο την τοπική της Ανάπτυξη».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Mini basket στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος – Δηλώσεις συμμετοχής!

Αντιδράσεις για την άδεια που έδωσε ο Δήμος Καλλιθέας να λειτουργεί επιχείρηση τα Σάββατα