in

Το αποφάσισε η Χρυσή Αυγή… κατεβάζει ψηφοδέλτιο στην Καλλιθέα

[dropcap]M[/dropcap]ε τον διακριτικό τίτλο «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα» κατεβάζει ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές του 2019 η Χρυσή Αυγή, με την απόφαση να είναι οριστική. Ενώ, στο Μοσχάτο, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Ελληνικής Αυγής για το Μοσχάτο» είναι εξέχον στέλεχος της ΝΔ.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”καλλιθέα”]

Διαφήμισε την επιχείρηση σου στο Kallitheacity.gr – Εύκολα, Στοχευμένα, Οικονομικά

Σύμφωνα με το Kallitheaonline.gr ήδη στην Καλλιθέα αναζητείται χώρος να στεγάσει τις δραστηριότητες της ΧΑ.

Όπως εκτιμούν τοπικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, το ποσοστό της ΧΑ στην Καλλιθέα ξεπερνά το 15%, ενώ ως σημαντική καταγράφουν την μετακίνηση ψηφοφόρων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ προς την Χρυσή Αυγή.

Ταυτόχρονα, τονίζουν ότι σε Καλλιθέα και Μοσχάτο έχει αναδιαρθρωθεί πλήρως το στελεχιακό δυναμικό με αλλαγές τόσο στην κορυφή όσο και στα μεσαία στελέχη.

Σε ότι αφορά την παρουσία της Χρυσής Αυγής στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, στελέχη της δηλώνουν ότι η ΧΑ θα τιμήσει και στην Καλλιθέα την Επέτειο της 25ης Μαρτίου, χωρίς ωστόσο να δίνουν λεπτομέρειες για τον τρόπο.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τα ελληνικά Αllstar-άκια που γεννήθηκαν στην Καλλιθέα

Επίσκεψη Λάζαρου Λασκαρίδη στα Δημοτικά Ιατρεία: «Να γιατί δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη λειτουργία τους»