in

Θρασύτατη κλοπή στην Καλλιθέα – Άδειασαν τα πορτοφόλια του προσωπικού γνωστού σούπερ μάρκετ

Πάγωσαν το απόγευμα της Πέμπτης οι εργαζόμενοι του σούπερ μάρκετ “Μασούτης” στην Καλλιθέα όταν είδαν να λείπουν από τις τσάντες τους πορτοφόλια, χρήματα και τα κλειδιά των οχημάτων τους.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Δράστες της θρασύτατης κλοπής δύο νεαροί, γνωστοί στις Αρχές για την δράση τους στις περιοχές Παλαιού Φαλήρου και Νέας Σμύρνης.

Αφού μπήκαν στο κατάστημα επί της οδού Αθηνάς, κατευθύνθηκαν σε σημείο που οδηγεί στην αποθήκη. Συνέχισαν την πορεία τους σε χώρο όπου οι εργαζόμενοι αφήνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα (μπουφάν, τζάκετ, τσάντες, πορτοφόλια) και ανενόχλητοι αφαίρεσαν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Εξερχόμενοι του καταστήματος χωρίς να τους υποψιασθεί κανείς, έχοντας αρπάξει και ότι κλειδιά οχημάτων βρήκαν, έφυγαν σαν κύριοι με όχημα εργαζομένου μάρκας SUZUKI, το οποίο είχε σταθμεύσει σε μικρή απόσταση από την είσοδο του καταστήματος… διαβάστε τη συνέχεια.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Μάλωσε με τον συγκάτοικο και του κάρφωσε τα γεννητικά όργανα με παγοκόφτη σε σανίδα

Στη δημοσιότητα η απόφαση για το κοινωνικό μέρισμα – Ποιοι το δικαιούνται