in

Απίστευτο βίντεο: Έτσι «βουτάνε» μια μηχανή σε λιγότερο από 3′ στην Καλλιθέα (vid)

[dropcap]E[/dropcap]να απίστευτο βίντεο από κάμερα ασφαλείας πολυκατοικίας κατέγραψε δύο άτομα να κλέβουν μηχανή μεγάλου κυβισμού στην Καλλιθέα. Το περιστατικό δεν είναι πρόσφατο αλλά συνέβη τον Απρίλιο του 2015.

Οι δράστες χρειάστηκαν κάτι λιγότερο από 3 λεπτά για να εξαφανιστούν με την τεράστια μηχανή 1.300 κυβικών. Το βίντεο είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου κυρίως μέσω του Facebook και δείχνει τους δύο δράστες να αφαιρούν την προστατευτική κουκούλα από τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα, αμέσως να κάνουν νόημα στον συνεργάτη τους που τους περιμένει πιο μπροστά πάνω σε μηχανή, ελέγχοντας τον χώρο και στη συνέχεια μέσα σε λίγα λεπτά σπάνε ασφάλειες, κλειδαριές και αρπάζουν τη μοτοσικλέτα.

Ωστόσο, η κάμερα δεν μπόρεσε να «πιάσει» τους δράστες πώς ακριβώς διέφυγαν με τη μηχανή, αν τη φόρτωσαν σε κάποιον φορτηγάκι για παράδειγμα.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο facebook από τον ιδιοκτήτη, ελπίζοντας κάποιος να αναγνωρίσει τους δράστες, ωστόσο δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν το παλικάρι βρήκε την μηχανή του.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ο 19χρονος Ισπανός που έφτιαξε το προσθετικό χέρι του από τουβλάκια Lego (vid)

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ για την τραγωδία της Θύρας 7