in

Ολυμπιακός και ΠΑΟ κλήθηκαν σε απολογία για τα επεισόδια στην Καλλιθέα

[dropcap]H[/dropcap] αθλητική δικαστής κάλεσε σε απολογία Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για τις συμπλοκές οπαδών τους στην Καλλιθέα στις 21/2, όταν σημειώθηκε επίθεση από φίλους των “πρασίνων” σε σύνδεσμο των “ερυθρολεύκων”.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”καλλιθέα”]

Στο περιθώριο του προημιτελικού Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών ανάμεσα στον Εθνικό και Παναθηναϊκό στις 21/2, οπαδοί του “τριφυλλιού” επιτέθηκαν σε σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα, με αποτέλεσμα να σημειωθούν συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Διαφήμισε την επιχείρηση σου στο Kallitheacity.gr – Εύκολα, Στοχευμένα, Οικονομικά

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κλήθηκαν σε απολογία από την αθλητική δικαστή, κάτι που είχε γίνει και για τα επεισόδια στο Μετς πριν από τέσσερις μήνες.

Η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Δικαστής καλεί σε απολογία την Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 10.30:

Το σωματείο ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΟΦΠΦ ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που διεξήχθη στις 21.02.2018 στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών.

Το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΟΦΠΦ ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που διεξήχθη στις 21.02.2018 στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών.

Το σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΑΣ Άρης – Α.Ο Ορεστιάδας που διεξήχθη στις 24.02.2018 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Αφαίρεση βαθμών στην Καλλιθέα

Σερβιτόρα βάζει στους καφέδες γάλα από το στήθος της – Πώς αντιδρά ο κόσμος (vid)