in

Τον ιστορικό σύλλογο πάλης Άτλα Καλλιθέας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του οργανισμού “Γιάννης Γάλλος” Μανώλης Κωστάκης

Ο Αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε να λυθούν κάποια από τα θέματα που υπάρχουν σύντομα

Τον ιστορικό σύλλογο πάλης Άτλα Καλλιθέας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 02/02 ο Πρόεδρος Παιδικής Αγωγής και Άθλησης Δήμου Καλλιθέας “Γιάννης Γάλλος” Μανώλης Κωστάκης μετά από πρόσκληση του συλλόγου για να ακούσει από τα μέλη του συμβουλίου τα προβλήματα και τις ανάγκες που υπάρχουν. Είναι μια καλή αρχή, για να βρεθεί ο Δήμος πιο κοντά στους συλλόγους της πόλης μας!

Στη συνάντηση με τον κ.Κωστάκη συμμετείχαν οι κύριοι: Ηρακλής Δεσκουλίδης, Θεόδωρος Τεντζεράκης, Παναγιώτης Κροντηράς, ο εκπρόσωπος των προπονητών Κεσανίδης Χαράλαμπος καθώς επίσης και η Χρυσή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Μαρία Πρεβολαράκη η οποία θα είναι παρούσα για άλλη μια φορά στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο με πολλές ελπίδες για μια θέση στο βάθρο.

Ο Πρόεδρος συζήτησε για αρκετή ώρα με την Μαρία Πρεβολαράκη και άκουσε από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές με την διαβεβαίωση πως κάποια από αυτά θα λυθούν σύντομα.

Δήλωση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Μαρίας Πρεβολαράκη στο Kallithea City:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Καλλιθέας στον σύλλογο μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βλέπουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα μας και έχουν την διάθεση να ακούσουν και να βοηθήσουν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και που δυσκολεύουν την προετοιμασία μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο κος.Κωστάκης ήρθε και έκανε μια αυτοψία, είδε κάποια πράγματα που θέλουν αλλαγή και μας διαβεβαίωσε ότι πολλά από αυτά θα λυθούν. Ελπίζουμε να μην μείνει μόνο στα λόγια αλλά θα προχωρήσουμε άμεσα και στην πράξη και είμαι σίγουρη γι’ αυτό καθώς ο κος.Κωστάκης έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον να βοηθήσει».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Διπλή εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο και το σπίτι του

Αδερφός 16χρονης που πέθανε από κορονοϊό: Ο παιδίατρος είπε ότι έχει φαρυγγίτιδα (vid)