δήμαρχος Καλλιθέας
in

25,7 εκατ. ευρώ για τον Δήμο Καλλιθέας – Κάρναβος: «14 προτάσεις σημαντικών έργων βάζουν την πόλη μας σε μια νέα εποχή…»

βάζει την πόλη μας σε μια νέα εποχή

Με 14 προτάσεις για έργα προς το χρηματοδοτικό – αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ο Δήμος Καλλιθέας βάζει την πόλη μας σε μια νέα εποχή όπως δήλωσε και ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος. Οι συγκεκριμένες προτάσεις είναι υπό έγκριση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών που χρηματοδοτεί έργα των Δήμων σε όλη την χώρα.

Ο Δήμος Καλλιθέας, περιέλαβε στις προτάσεις του που αγγίζουν τα 28 εκατομμυρίων ευρώ, 14 έργα, με πρόθεση να αντλήσει από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» περίπου 25,5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι προτάσεις του Δήμου Καλλιθέας είναι οι εξής:

  1. Προμήθεια οχημάτων μεταφοράς προδιαλεγμένων πράσινων και οικιακών βιοαποβλήτων
  2. Έξυπνες και ενεργειακά αυτόνομες Γωνιές Ανακύκλωσης
  3. Προμήθεια υπόγειων κάδων για τη χωριστή συλλογή των αστικών οικιακών βιοαποβλήτων,
  4. Μελέτη – Κατασκευή του έργου “Ανέγερση Πολιτιστικών Κέντρων στο Ο.Τ. 124” Πρόκειται για την κατασκευή ενός σύγχρονου πολυδύναμου Πολιτιστικού Κέντρου.
  5. Ευφυής Εφαρμογές: Έξυπνες Διαβάσεις σε οδούς πέριξ τριάντα δύο [32] σχολείων του Δήμου, Infokiosks, Video Walls, Έξυπνα παγκάκια
  6. Ψηφιοποίηση φυσικού αρχείου Υπηρεσίας Δόμησης, Δημοτολογίου, Ακίνητης Περιουσίας και Νομικής Υπηρεσίας, Ψηφιακή πλατφόρμα για την ασφαλή αποθήκευση και διαχείριση του ψηφιοποιημένου αρχείου, Ψηφιοποίηση των φακέλων της Ακίνητης Περιουσίας και του Αρχείου της Νομικής Υπηρεσίας, με την ανάλογη ανάπτυξη εφαρμογής διαχείρισής τους
  7. Δράσεις και μέτρα παρακολούθησης, ελέγχου, πρόληψης και έγκαιρης προειδοποίησης, με την ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Συντονισμού και Διαχείρισης Κρίσεων κλπ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

«Όταν η Καλλιθέα πήγαινε Cinema» ένα ντοκιμαντέρ για την Καλλιθέα που πρέπει να δείτε όλοι! (vid)

Σοκαριστικό βίντεο: Καρέ καρέ η σεξουαλική επίθεση άντρα σε 35χρονη στη μέση του δρόμου (vid)