in

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Πως βλέπετε την υποψηφιότητα του Κώστα Ασκούνη στις επικείμενες δημοτικές εκλογές;;;

Οι αντιδράσεις του κόσμου ποικίλες… πολλά τα σχόλια συμπαράστασης και στήριξης της υποψηφιότητας του επί τέσσερις φορές Δημάρχου Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη

Η αλήθεια είναι πως στο άκουσμα της ανακοίνωσης της επιστροφής του πρώην Δημάρχου Κώστα Ασκούνη στην εκ νέου διεκδίκηση του χρίσματος του Δημάρχου δεν προκάλεσε έκπληξη σε εκείνους που ασχολούνται με τα κοινά της πόλης, καθώς στα πηγαδάκια της Καλλιθέας ακουγόταν εδώ και πολύ καιρό η εμπλοκή -με τον έναν ή τον άλλον τρόπο- του πλέον υποψήφιου Δημάρχου στις επικείμενες εκλογές του Μαϊού. Ο ίδιος φρόντιζε στρατηγικά να διατηρεί τον “μύθο” του χωρίς να αποκαλύπτει τις ακριβείς προθέσεις του, παρά μόνο ίσως στους πολύ στενούς συνεργάτες του.

Οι αντιδράσεις του κόσμου ποικίλες… πολλά τα σχόλια συμπαράστασης και στήριξης της υποψηφιότητας του επί τέσσερις φορές Δημάρχου Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη, δεν έλειψαν όμως και τα αρνητικά σχόλια δημοτών.

Θέση πήραν σαφώς επίσημα ή και ανεπίσημα και μερίδα αρχηγών των τωρινών δημοτικών συνδυασμών:

Με τελευταία επίσημη ανακοίνωση αυτή της Βάσως Μαργαρίτη με τον συνδυασμό «Όλα για την Καλλιθέα μας» να δηλώνει: «Ανήκεις στο χθες… και το αύριο δεν σε χρειάζεται».

Αιχμηρή ήταν και η ανακοίνωση του Λάζαρου Λασκαρίδη με τον συνδυασμό «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον Κώστα Ασκούνη, μεταξύ των άλλων δήλωσε: «Η επιχείρηση επανόδου στα δημοτικά δρώμενα ανθρώπων που έχουν συνδέσει ανεξίτηλα -επί τετραετίες- το όνομά τους με την απαξίωση της Καλλιθέας…»

Αν θέλετε μπορείτε να συμμετάσχετε στην παρακάτω ψηφοφορία και να μας πείτε την γνώμη σας.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM

  Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ελληνίδα καρατέκα από χρυσό – Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελένη Χατζηλιάδου

Στην κορυφή του κόσμου ο Τσιτσιπάς! (vid)