in

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα ημιτελικά του Shanghai Masters με μεγάλη ανατροπή επί του Τζόκοβιτς

Τεράστια νίκη με ανατροπή σημείωσε ο Στέφανος Τσιτσιπας επί του No1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Shanghai Masters, παρά το γεγονός πως βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ από τον Σέρβο.

Ο Τζόκοβιτς ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση και πήρε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ με 6-3, αλλά η συνέχεια άνηκε στον Στέφανο.

Παρά το 1-0 του «Νόλε», ο Τσιτσιπάς δεν σκόπευε να τα παρατήσει και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του αντιπάλου του. Ο Τζόκοβιτς τον πίεσε στο 6-5, όμως ο Στέφανος έκανε το μπρέικ και ισοφάρισε σε 1-1 σετ με 7-5.

Ο Στέφανος βρήκε το «κουμπί» το Τζόκοβιτς και τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα στο τρίτο σετ, όπως έκανε ο Σέρβος στο πρώτο σετ.

Τα χτυπήματα του Τσιτσιπά στο τέλος ήταν εντυπωσιακά, έκανε το μπρέικ στο 2-1 και κρατώντας το σερβίς του έφτασε στο 6-3! Ο Έλληνας τενίστας λύγισε τον Τζόκοβιτς, ο οποίος είδε τον Στέφανο να πανηγυρίζει την ανατροπή (2-1) και την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Shanghai Masters!

Επόμενο «εμπόδιο» του Τσιτσιπά πριν τον τελικό είναι ο Ρώσος, Ντανίλ Μεντβέντεβ, ο οποίος νωρίτερα είχε νικήσει με 2-0 σετ τον Ιταλό, Φάμπιο Φονίνι, κάτι που ευνόησε τον Στέφανο καθώς αυτό το αποτέλεσμα τον «έστειλε» στο ATP Finals του Λονδίνου.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Γιατί να επενδύσω σε φίλτρα νερού

Αποθηκευτικά αντικείμενα ως στοιχεία διακόσμησης