in

Πλήγμα με Ταμπάκη στην Καλλιθέα – Ξεκίνησε ατομικό ο Βαλμάς

[dropcap]O[/dropcap] επιθετικός της Καλλιθέας, Βασίλης Ταμπάκης θα μείνει ένα μήνα εκτός λόγω θλάσης.

Την επιστροφή των τραυματιών περίμενε τις τελευταίες ημέρες ο Μαρσέλο Τροΐζι στην Καλλιθέα, όμως διαπίστωσε ότι προέκυψε ένα νέο πρόβλημα ενόψει πρωταθλήματος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο Βραζιλιάνος προπονητής δεν υπολογίζει για τις 4 προσεχείς εβδομάδες τον Βασίλη Ταμπάκη.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”Καλλιθέα”]

Ο 30χρονος επιθετικός επέστρεψε πρόσφατα σε κανονικό ρυθμό προπόνησης, όμως υπέστη υποτροπή σε παλαιό του τραύμα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν θλάση στον προσαγωγό, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι στο πλάνο των «κυανόλευκων» για το ματς Κυπέλλου με τη Λαμία και για τις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Από την άλλη ο 19χρονος αμυντικός, Κωνσταντίνος Βαλμάς, θα μπει από βδομάδα σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ο Κωνσταντίνος Βαλμάς είχε υποστεί προ καιρού πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Όταν υπέγραψε στην Καλλιθέα, ήταν ήδη τραυματίας. Όλο αυτό το διάστημα έκανε θεραπεία και πλέον αισθάνεται πολύ καλύτερα. Είναι χαρακτηριστικό πως ξεκίνησε να προπονείται μόνος και από βδομάδα θα είναι σε θέση να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Δεδομένα βέβαια χάνει τον αγώνα του Κυπέλλου με τη Λαμία και σε μεγάλο ποσοστό την πρεμιέρα της Football League, εκτός έδρας με τον Εργοτέλη.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Στην Καλλιθέα η πρώτη Σχολή Οδηγών στην Ελλάδα που διαθέτει προσομοιωτή οδήγησης

Ξαφνική παραίτηση του δημοτικού συμβούλου Καλλιθέας Βαγγέλη Παπαδάκη