0
in

Όταν τα παπούτσια γίνονται έργα τέχνης!

Είναι γνωστό ότι για τις περισσότερες γυναίκες δεν έχει καμία σημασία το πόσα ζευγάρια παπούτσια έχουν στην ντουλάπα τους και πιθανότατα η πλειονότητα έχουν πάρα πολλά από τα οποία τα περισσότερα μπορεί και να μην τα φοράνε και καθόλου, πόσα έργα τέχνης όμως έχουν;

Τι πιθανότητες υπάρχουν όμως να έχετε ένα έργο τέχνης μέσα στην ντουλάπα σας, τι εννοούμε…;;;

Μια εταιρεία από το Βιετνάμ η Fashion4Freedom κατασκευάζει παπούτσια πραγματικά έργα τέχνης η συγκεκριμένη σειρά ονομάζεται Saigon Socialite. Κάθε ζευγάρι αποτελείται από ένα δερμάτινο πάνω μέρος και από μια ξύλινη βάση που είναι σκαλισμένη με μια πανάρχαια τεχνική του Βιετνάμ, το στυλ των ιδιαίτερων αυτών υποδημάτων είναι ένας φόρος τιμής στην παράδοση της χώρας, όπως κάθε έργο τέχνης έτσι και τα συγκεκριμένα παπούτσια θέλουν αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθούν, η κατασκευή του κάθε ζεύγους μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις εβδομάδες.

Η Fashion4Freedom διδάσκει κατοίκους ενός χωριού την τεχνική κατασκευής, προκειμένου να τους βοηθήσει να ενισχύσουν το εισόδημά τους.

Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα ιδιαίτερο κομμάτι στην συλλογή σας θα χρειαστεί να δαπανήσετε πάνω από 400€! Για όποιον επιθυμεί μπορεί να τα αποκτήσει στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα στο Etsy.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery πάνω!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Έγινε video game, δεν σκοτώθηκε στο WRC αλλά από πτώση ελικοπτέρου – Αυτός ήταν ο Κόλιν Μακ Ρέι

0

Το σαγηνευτικό «κουνελάκι» του Playboy, Monica Sims