in

Ευχαριστήρια επιστολή στο διοικητή του Οφθαλμιατρείου Αθηνών

Ευχαριστήρια δημόσια επιστολή προς τον διοικητή του Ειδικού Νοσοκομείου «Οφθαλμιατρείο Αθηνών», Απόστολο Τσένη, απέστειλε οικογένεια πολιτών, εκπροσωπούμενη από τον κ. Νίκο Καλιτσουνάκη, εκθειάζοντας το έργο του, το οποίο στις μέρες μας αποτελεί σπάνιο παράδειγμα απόδοσης δημοσίου λειτουργού.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 «Προς κ. Απόστολο Τσένη

Διοικητή στο Ειδικό Νοσοκομείο «Οφθαλμιατρείο Αθηνών»

Κύριε Διοικητά

θα ήθελα να σας εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που επιδεικνύετε κατά το χειρισμό υποθέσεων των πολιτών, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Πρόσφατα  συγγενικό μου πρόσωπο αντιμετώπισε αιφνίδια απώλεια όρασης, με αποτέλεσμα να θορυβηθεί τόσο  το ίδιο όσο  και το συγγενικό περιβάλλον. Η απώλεια της όρασης ήταν οξεία, δεδομένου ότι  αναπτύχθηκε εντός ολίγων ωρών και αφορούσε ολόκληρο το οπτικό πεδίο.

Επειδή το χάσιμο χρόνου σε αυτές τις έκτακτες και κρίσιμες καταστάσεις, μπορεί να αποβεί μοιραίο για το πολύτιμο αγαθό της όρασης, θα ήθελα πραγματικά να σας ευχαριστήσω, ως πολίτης και  μάρτυρας  της ευσυνειδησίας και της φιλοτιμίας σας για την άμεση  υποστήριξη που λάβαμε από την νοσηλευτική μονάδα που διοικείτε.

Μπορεί ως διοικητής μιας μονάδας Υγείας να επιτελείτε ένα πολύπλοκο και σημαντικό έργο που έχει να κάνει με την οργάνωση, τον συντονισμό και τον έλεγχο, ωστόσο με την συμπεριφορά σας αποδείξατε ότι είστε ένας από τους Λειτουργούς που πραγματικά και ανθρώπινα υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και τους πολίτες

Σας στέλνω την παρούσα επιστολή γιατί θεωρώ υποχρέωσή μου  να τιμήσω  την αξιοσύνη αυτή και  να την  προβάλλω  ως τον κανόνα που δεν επιτρέπεται να επισκιάζεται από αρνητικές συμπεριφορές που ενδεχομένως οδηγούν στην μείωση του κύρους των δημοσίων Λειτουργών και Υπαλλήλων, στη συνείδηση των πολιτών.

Να είστε  καλά και καλή συνέχεια στο έργο σας

Με εκτίμηση

Νικόλαος Καλιτσουνάκης»

Ξεκινούν οι μελέτες για επέκταση του Μετρό στην Καλλιθέα – Αυτοί θα είναι οι σταθμοί

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θησέως λόγω εργασιών