in

Φοιτήτρια 22 ετών πουλάει την παρθενιά της για 1.000.000 ευρώ – Ελπίζει ο νικητής να είναι ένας ευγενικός κύριος

Μια 22χρονη φοιτήτρια αποκάλυψε ότι ελπίζει να μαζέψει πάνω από 750 χιλιάδες ευρώ, πουλώντας την παρθενιά της στο internet στον υποψήφιο με την υψηλότερη προσφορά, παρά το γεγονός ότι είναι “πολύ ντροπαλή” και δεν έχει βγει ποτέ της ραντεβού.

Η Danielle Breene από τη Βραζιλία πήρε αυτή την απόφαση για να καλύψει τα αυξανόμενα χρέη της αφότου διάβασε για άλλα κορίτσια που έχουν κάνει το ίδιο πράγμα στο παρελθόν. Με τα λεφτά αυτά, θέλει να αγοράσει ένα σπίτι για τη μητέρα και την αδερφή της και να εξοφλήσει το φοιτητικό της δάνειο.

Αν και είναι απολύτως βέβαιη ότι πήρε τη σωστή απόφαση, η Danielle – η οποία αποκρύπτει το πρόσωπό της για να προστατεύσει την οικογένειά της – είπε στο Femail: «Είμαι λίγο αγχωμένη για το πώς θα είναι η πρώτη φορά». «Δεν έχω βγει ποτέ με κάποιον και είμαι πολύ ντροπαλή. Ελπίζω ο νικητής να είναι ένα ευγενικό άτομο, ένας κύριος».

Η Danielle αποκάλυψε το κύριο κίνητρό της πίσω από το δραστικό βήμα είναι η οικονομική ασφάλεια.

«Σπουδάζω και εργάζομαι με μειωμένο ωράριο. Τα χρήματα που παίρνω δεν καλύπτουν τα έξοδα και το κόστος ζωής στη χώρα μου. Έχω χρέη που μόνο μεγαλώνουν», εξήγησε.

«Θα χρησιμοποιήσω τα χρήματα για να αγοράσω ένα σπίτι για να ζήσω μαζί με τη μαμά και την μικρή αδελφή μου, να πληρώσω τα χρέη μου και να πληρώσω και τα δίδακτρα του Πανεπιστημίου μου, τα οποία πιθανότατα να έπρεπε να περάσουν πολλά χρόνια για να τα πληρώσω».

«Θέλω επίσης να επενδύσω στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία, να ανοίξω μια επιχείρηση για να εξασφαλίσω το μέλλον μου. Ελπίζω ότι με αυτό θα μπορέσω να παρέχω μια ζωή χωρίς οικονομικές δυσκολίες στην οικογένειά μου».

Από τότε που ίδρυσε την ιστοσελίδα της, η Danielle έλαβε δύο σοβαρές προσφορές, η υψηλότερη ήταν ύψους 220.000 ευρώ.

Ελπίζει να έχει κάποια στιγμή μια προσφορά ύψους 750 χιλιάδων ευρώ και λέει ότι δεν θα προχωρήσει σε καμία ενέργεια αν δεν νιώσει ασφαλής.

«Η δημοπρασία είναι κάτι που σκέφτομαι εδώ και αρκετούς μήνες, έχω κάνει πολλή έρευνα και μελετώ τα πάντα πολύ προσεκτικά». «Περιμένω να φτάσω τα 750.000. Θα ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί σε μένα. Για να δούμε πως θα πάει».

«Για την ημέρα της συνάντησης, θα πάρω έναν σωματοφύλακα. Η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για μένα και λαμβάνω όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις γι’ αυτό».

Η οικογένεια της Danielle δεν γνωρίζει τη δημοπρασία. Η μόνη που γνωρίζει γι’ αυτήν είναι η καλύτερή της φίλη.

«Ήταν λίγο νευρική όταν της το είπα γιατί νοιάζεται για την ασφάλειά μου», είπε.

«Της εξήγησα όλες τις προφυλάξεις που θα λάβω για να γίνουν τα πάντα με ασφάλεια και να μην εξαπατηθώ. Με στηρίζει σε ό,τι κι αν αποφασίσω».

Ένα πράγμα για το οποίο δεν ανησυχεί η Danielle είναι ο πιθανός αντίκτυπος στις μελλοντικές της σχέσεις.

«Δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν, δεν με νοιάζει τι λένε οι άνθρωποι. Το μόνο που μου νοιάζει είναι η οικογένειά μου. Αυτό σημαίνει πως τα σχόλια που θα λάβω δεν πρόκειται να πληρώσουν τους λογαριασμούς μου και να λύσουν τα προβλήματά μου».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Θοδωρής Ψαλιδόπουλος: «…πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι, αντικειμενικά, γίνονται σύμμαχοι της Χρυσής Αυγής»

Οταν ο Βερύκιος προσπάθησε… δημοκρατικά να δικαιολογήσει τον Τσίπρα για τα 2.000 που θα σπαταλούσαν οι πυρόπληκτοι: «Πάψτε, πάψτε!» (vid)