in ,

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιο πρόσωπο που πολιτεύεται στην Καλλιθέα, έριξε «πιστολιά» σε ξενοδοχείο – Το θέμα έφτασε στον δήμαρχο

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έντονα -αν και πέριξ του δημαρχείου συζητείται ήδη- φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το KallitheaCity.

Πρόσωπο που εμπιστεύεται στενά ο δήμαρχος της πόλης και το έχει τοποθετήσει σε δύο νευραλγικές θέσεις του Δήμου (από τη μία αμείβεται κιόλας!) έχει «φεσώσει» τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείου του Αργοσαρωνικού!

Συγκεκριμένα, το εν λόγω πρόσωπο (που δεν είναι εκλεγμένο στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά είναι στις πρώτες θέσεις των επιλαχόντων) έστειλε τα παιδιά του στο εν λόγω ξενοδοχείο, κατόπιν διαδικτυακής επικοινωνίας με τους ιδιοκτήτες. Γνωριμία υπήρχε από πριν, θέμα προκαταβολής δεν τέθηκε και τα δύο παιδιά πήγαν εκεί με την παρέα τους, κάνοντας μία διανυκτέρευση. Συνολικά, πάνω στη φουλ καλοκαιρινή σεζόν δέσμευσαν δύο δωμάτια κι όταν έφτασε η στιγμή της αποχώρησης, ενημέρωσαν τους ιδιοκτήτες ότι η πληρωμή θα γίνει όχι από αυτά αλλά από τον (ή την) γονέα τους.

Οι ιδιοκτήτες τιμώντας τη γνωριμία που υπήρχε δεν έκαναν θέμα αλλά με την πάροδο ενός μηνός άρχισαν να ζητούν, όπως είναι λογικό, τα χρήματα για τη φιλοξενία στο ξενοδοχείο τους. Η απάντηση που εισέπραξαν από τα γονικά χείλη είναι «ότι δεν μπορώ τώρα να σας τα δώσω» κι αφού άφησαν να περάσουν μερικές μέρες απευθύνθηκαν στον δήμαρχο Καλλιθέας, σε μια προσπάθεια να μεσολαβήσει εκείνος για να εισπράξουν τα χρήματά τους.

Εκείνος, αμέτοχος φυσικά, δεν έχει κανένα ρόλο στην όλη υπόθεση. Ούτε γνώριζε καν το θέμα. Τώρα όμως, μετά απ’ όλα αυτά, το πρόσωπο που έριξε το «φέσι» κινδυνεύει να χάσει και τις δύο θέσεις που κατέχει στον Δήμο!

Εξελίξεις αναμένονται εντός των ημερών…

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών στην Καλλιθέα

Τρόφιμα αξίας 13.000 € έκανε δωρεά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στον δήμο Καλλιθέας