in

Βοσνιάδης: «Τεράστια προβλήματα στη Super League 2 – Τυχερός στην Athens Kallithea»

Στο «Metropolis 95,5» φιλοξενήθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης κάνοντας μια εκτενή ποδοσφαιρική ανάλυση. Μεταξύ άλλων στάθηκε και στη δική του ομάδα, αναδεικνύοντας τα χρόνια προβλήματα της δεύτερης κατηγορίας.

Αρχικά, άφησε το δικό του σχόλιο για τα όσα τραγικά έλαβαν χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια:

 «Υπάρχει οργή, δεν γίνεται κάθε φορά να αρκούμαστε στα ευχολόγια και να λέμε να μην ξανασυμβεί. Δυστυχώς όσο υπάρχουν ηλίθιοι, θα έχουμε προβλήματα. Εύχομαι να μην υπάρχουν άλλες απώλειες, αν παρθούν τα κατάλληλα μέτρα. Θα πρέπει να εκπαιδεύσουμε τις νέες γενιές που έρχονται. Αυτό που βλέπουμε είναι ένα απίστευτο μίσος. Θέλουμε πολλή δουλειά, όχι μόνο στην εκπαίδευση των νέων γενιών αλλά και στα μέτρα που παίρνουμε και στη πρόληψη. Δεν μπορεί να περνούν ολόκληρη τη χώρα και να χάνεται ένα παιδί σε αυτή την ηλικία».

Για την Athens Kallithea: «Είναι μια ομάδα που έχασε πέρσι την άνοδο για ένα βαθμό. Ενισχύεται φέτος για να πετύχει τον στόχο της. Έχει και το οικονομικό της λυμένο και καλή διοίκηση και καλούς παράγοντες. Είμαι από τους τυχερούς γιατί βλέπω την ταλαιπωρία άλλων ομάδων της κατηγορίας, που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη προετοιμασία και δεν έχουν κάνει μεταγραφές. Εμείς ήρθαμε στο Βορρά να κάνουμε προετοιμασία στη Πτολεμαΐδα και δεν μπορούμε να βρούμε ομάδες για να κάνουμε φιλικό. Ψάχνουμε αντίπαλο…Είναι τεράστια τα προβλήματα στη Super League 2»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Συνελήφθη στην Καλλιθέα μετά από πυροβολισμούς σε κλαμπ της Βουλιαγμένης

Στην Καλλιθέα και ο Νταμιάν Σίλβα