in

Τίτλοι τέλους για την παράταξη του αείμνηστου Λάζαρου Λασκαρίδη – «Η δικιά μας «παρέα» λοιπόν, ολοκλήρωσε τη διαδρομή της»

Η Δημοτική Παράταξη «Τώρα Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης», ξεκίνησε τη διαδρομή της την άνοιξη του 2013. Περισσότεροι από διακόσιοι άνθρωποι, δημότες της πόλης, ενεπλάκησαν σε αυτή τη διαδρομή.

Ο Συνδυασμός πλαισιώθηκε από ενεργούς νέους, πολίτες της πόλης μας, οι οποίοι ποτέ πριν δεν είχαν εμπλακεί με τα δημοτικά ζητήματα και ποτέ δεν ήταν υποψήφιοι άλλων Συνδυασμών. Σε αυτή τη διαδρομή, αρκετοί άνθρωποι επέλεξαν να αποχωρήσουν, υπήρχε όμως ένας πυρήνας ενεργών πολιτών που παρέμεινε και ολοκλήρωσε τη διαδικασία.

Η προσπάθειά μας, είχε ως αποτέλεσμα στην πρώτη εκλογική μάχη του 2014 να εκλέξει ένα Δημοτικό Σύμβουλο, τον επικεφαλής της Παράταξης, ενώ στην δεύτερη εκλογική μάχη του 2019 να εκλέξει δύο, τον επικεφαλής και την πρώτη σε σταυρούς Δημοτική Σύμβουλο. Παράλληλα, στις εκλογές του 2019 ο Συνδυασμός μας κατέθεσε πλήρη ψηφοδέλτια και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες, πετυχαίνοντας να εκλέξει μία Κοινοτική Σύμβουλο σε κάθε κοινότητα.
Όλα αυτά τα χρόνια η προσπάθεια των μελών του Συνδυασμού ήταν εθελοντική, χωρίς κομματική στήριξη.

Αποφασίστηκε, αμέσως μετά τις εκλογές του 2019, η συμμετοχή μας στη Διοίκηση, αναλαμβάνοντας ο επικεφαλής του συνδυασμού, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Κ.Ε.Π., με ποιοτικές ιδέες στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Παράλληλα, η εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος ανέλαβε Αντιπρόεδρος στη ΔΗ.Κ.Ε.Κ. ενώ στελέχη μας εντάχθηκαν σε Διοικητικά Συμβούλια και Επιτροπές. Μεγαλύτερη επιτυχία αυτής της προσπάθειας, ήταν το έργο που αφήνει πίσω του ο αείμνηστος Λάζαρος, με πρωτοποριακές πολιτιστικές ιδέες που υλοποιήθηκαν υπό την Δημαρχία του Δημήτρη Κάρναβου, τις οποίες μαζικά στήριξαν και αναγνώρισαν οι δημότες της πόλης.

Δυστυχώς, ο τραγικός χαμός του εμπνευστή και δημιουργού της Παράταξης, αείμνηστου Λάζαρου Λασκαρίδη φέρνει την Παράταξη σε σημείο αδυναμίας να συνεχίσει. Η Δημοτική Παράταξη «Τώρα Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης» ολοκληρώνει την παρουσία και συμμετοχή της στα δημοτικά δρώμενα της πόλης, με την εξάντληση της τετραετίας, καθώς μετά από ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας, δεν θα κατατεθεί ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Για δέκα και πλέον έτη «η παρέα», όπως έλεγε ο Λάζαρος, πάλεψε, δημιούργησε, έδωσε πνοή, άφησε έργο και έγραψε μία όμορφη σελίδα, στα κοινά της πόλης.

Οι άνθρωποι που συμμετείχαν στο συνδυασμό μας, ενεργοποιήθηκαν με σκοπό το κοινό καλό της πόλης, χωρίς ποτέ να υπάρξει ζήτημα με το πολιτικό «πιστεύω» του κάθε μέλους που συντάχθηκε δίπλα μας.

Η δικιά μας «παρέα» λοιπόν, ολοκλήρωσε τη διαδρομή της, και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους ενεπλάκησαν με το συνδυασμό προσφέροντας εθελοντικά. Με χαμόγελο, θα θυμόμαστε τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε δίπλα στον αγαπημένο μας Λάζαρο.

Ευχόμαστε «με το καλό», όπως συνήθιζε να λέει και ο ίδιος, σε ότι αποφασίσει ο καθένας να πράξει.

1. Αγγελής Γιώργος.
2. Αδαμοπούλου Κατερίνα (Κοινοτική Σύμβουλος 3ης Κοινότητας και Τακτικό Μέλος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής).
3. Αραβαντζή Ανδρομάχη.
4. Ασλανίδου Νατάσα (Κοινοτική Σύμβουλος 2ης Κοινότητας) .
5. Βλάχου Μαρία (Αναπληρωματικό Μέλος στη ΔΗΚΕΚ Δήμου Καλλιθέας).
6. Βούλγαρη Κωνσταντίνα.
7. Βουμβάκη Πόπη.
8. Βόσσου Ελένη.
9. Γιακουμέλος Λευτέρης.
10. Γιαμάκης Αλέξανδρος (Μέλος στον Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος»).
11. Δαρμά Φωτεινή (Αναπληρωματικό Μέλος ΔΑΕΚ Δήμου Καλλιθέας).
12. Διαβουρτάς Δημήτρης.
13. Καλλιτσουνάκης Ηλίας (Τακτικό Μέλος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής).
14. Κοκκώλη Ελευθερία.
15. Κομνηνός Ιωάννης.
16. Κοσμίδου Ευσεβία (Αντιδήμαρχος ΚΕΠ και Αντιπρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής)
17. Κουτσοθεόδωρος Γιώργος.
18. Μαργαντίνης Μιχάλης.
19. Μαυριδοπούλου Φένια.
20. Μηλιαράκης Κωνσταντίνος (Αναπληρωματικό Μέλος στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή).
21. Μιχαηλίδης Λευτέρης.
22. Πανουσοπούλου Αγγελική.
23. Παπουτσή Ιφιγένεια.
24. Πρέντζας Νάσος (Τακτικό Μέλος στη ΔΗΚΕΚ Δήμου Καλλιθέας).
25. Σκαρλέτος Απόστολος.
26. Σκουτέρη Αγγελική.
27. Τσιρίγου Αγγελική.
28. Χατζηδημητρίου Μαλάμου Ευτυχία.

Συνελήφθησαν στην Καλλιθέα 2 αλλοδαποί που διακινούσαν πλαστά και κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα

Πρόσκληση στην παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων της παράταξής του Κώστα Ασκούνη «Προοπτική Ζωής»